To je to što me zanima!

Soraja zabrljala u Photoshopu? Uskoro će imati vrat kao labud

Obožavatelji srpske starlete Soraje Vučelić nisu mogli ne primijetiti nešto čudnovato na fotografiji iz kupaonice...
Vidi originalni članak

Srpskoj starleti Soraji Vučelić (32) golotinja na društvenim mrežama nije nimalo strana, pa svoje obožavatelje često 'počasti' vrućim fotografijama. No, na posljednjoj fotografiji koju je Soraja objavila, mnogi fanovi su se složili da je ovaj put 'malo' pretjerala s Photoshopom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na fotografiji Soraja pozira u maloj crnoj haljini u kupaonici, a pozornost je privukao njezin dugački vrat.

 - Je*em li ti sunce koji photoshop, još malo pa vrat kao u labuda - komentirao je jedan obožavatelj. Ipak, i ovog puta su u najvećem fokusu bile starletine grudi. Unatoč tome što je smanjila silikone u usnicama, od smanjenja grudi odustala je nakon što su joj liječnici rekli da nema potrebe vaditi silikone ako će se udebljati.

SIN RUSKOG MILIJARDERA Soraja se udaje: Zaprosio ju je prstenom od čak 150.000 eura

Na visinu od 178 cm ima 54 kilograma. Grudi su joj 'petica'. Prije nego što je u njih ostavila silikone imala je 'trojku'. Jednom prilikom Soraja je sama priznala kako žali za nekim plastičnim operacijama. 

- Za usne sam se pokajala. Bile su pune i prije toga, ali ja sam htjela veće. Pokvarila sam im oblik. Ne znam što mi je bilo. Moje dvije prijateljice s kojima sam bila nerazdvojna, a koje su bile starije od mene, ugradile su u usne silikone i rekle mi - hajde i ti, pa sam ih i ja stavila. Ali pokajala sam se' - izjavila je Soraja koja je rekla da su joj se muškarci puno više upucavali dok je bila prirodnija. 

Ipak, čini se kako srpska starleta ima razloga za slavlje, jer se navodno zaručila za sina ruskog tajkuna Vladimira koji ju je zaprosio s prstenom vrijednim 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 51

  • frenky___ 04.04.2019.

    Jaoooo što je dobraaa😍😘😍😘😍😘

  • danunedelji 01.04.2019.

    Samo vi pisite o tome, nikoga to ne zanima, a posebno ne nju koja uzima pare na osnovu tih slika. A i dalje se svi lože na nju, a svi je ogovaraju!

  • sol 01.04.2019.

    Slazem se kao truba je,

Komentiraj...
Vidi sve komentare