To je to što me zanima!

Soraji prijeti i do pet godina zatvora 
zbog lažnog iskaza

Crnogorska policija potkraj prošle godine raspisala je tjeralicu za Sorajom i uhitili su je. Čak četiri sata davala je iskaz, ali policija ju želi ponovno ispitati i na poligrafu
Vidi originalni članak

Srpska starleta Soraja Vučelić (30) ponovno će morati svjedočiti u Crnoj Gori. Policija smatra kako im je lagala kad je rekla da nema veze s kriminalnim klanovima u gradu Baru.

Naime, kad je ispred svog restorana prošle godine ubijen Armin Muša Osmanagić, Soraja je s prijateljicama bila u tom restoranu. Od njega je trebala posuditi automobil za snimanje spota. Navodno se njezin iskaz ne poklapa s onima drugih svjedoka. Crnogorska je policija potkraj prošle godine raspisala tjeralicu za Sorajom i uhitili su je. Kako doznaju srpski mediji, Soraja je četiri sata davala iskaz, ali morat će sve ponoviti. Policija ju želi ispitati i na poligrafu. Ako se pokaže da je lagala policiji, mogla bi dobiti kaznu do pet godina zatvora. Navodno policija vjeruje da Soraja ima bliske veze s nekim članovima kriminalnog klana Luke Đurovića, što je ona demantirala. Taj se klan sumnjiči za Osmanagićevo ubojstvo.

- Samo me želite ocrniti i predstaviti kao kriminalku. Još tri djevojke su bile na policiji, ali one nisu u novinama - rekla je za Kurir nervozna Soraja. Njezin odvjetnik Borivoje Borović tvrdi kako policija vrši pritisak na njegovu klijenticu, a poziva i srpsku državu da je zaštiti od maltretiranja.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • kung fu panda 11.04.2015.

    joj neeeeeeeeee ,pustite je inače nećemo imati o čemu čitati (ironija)

  • fiore 11.04.2015.

    a šta ako odbije poligraf?još jedan u hrvatskoj je rekao da mu vjera ne dozvoljava poligraf,što mi nikako nije jasno da je policija prihvatila kao opravdano da ga ne pošalje na poligraf?

  • muskarac 11.04.2015.

    eto sta ti je pegula... a toliko se trudila da postane lipa i taman se prolipsala akad ono....przun...heh

Komentiraj...
Vidi sve komentare