To je to što me zanima!

Soraji prijeti pomahnitali fan: Boji se sama prošetati ulicom

Poslije romantičnih poruka, obožavatelj je starleti počeo slati poruke sadržaja 'Bit ćeš moja ili Božja', a ukoliko se ništa ne promijeni, Soraja će slučaj prijaviti policiji
Vidi originalni članak

Prvo joj je slao romantične poruke u stihovima, a kako je poznato da Soraja obožavateljima odgovara na pozive i poruke, isto je učinila i u ovom slučaju, otkrio je izvor za srpski Alo, ali i dodao da je ovom obožavatelju tako samo dala dodatni poticaj pa ju sad neprestano zove i šalje poruke. Traži da se nađu, vrijeđa je, a onda joj govori da ne može živjeti bez nje. 

Poslao joj je fotografiju svoje sobe oblijepljene njezinim posterima

Izvor tvrdi da tu nije kraj priče. 

- On je očito jako zaljubljen u nju. Poslao joj je čak i fotografiju svoje sobe koja je oblijepljena njezinim posterima od poda do stropa. Kad je primjetio da ga ignorira počeo joj je prijetiti porukama sadržaja 'Bit ćeš moja ili Božja', 'Osim mene, nitko drugi te neće imati' i 'Ljubomoran sam i na vjetar koji ti mrsi kosu,  a kamoli na druge muškarce' - priča izvor. 

Zbog pomahnitalog obožavatelja promijenila je nekoliko brojeva telefona

Soraja je ove prijetnje s vremenom shvatila ozbiljno. Zbog pomahnitalog obožavatelja promijenila je čak i nekoliko brojeva telefona, ali je on uvijek uspio doći do novog broja. 

Slučaj planira prijaviti policiji

- Jako je prestrašena, ne želi sama izlaziti na ulicu, a ovaj slučaj planira prijaviti policiji - tvrdi Sorajina prijateljica, a sama Soraja potvrdila je cijelu priču. 

- Nijednoj djevojci ne bi bilo svejedno da dobiva takve poruke. Ako se u skorije vrijeme ništa ne promijeni, planiram ići na policiju - zaključila je Soraja za Alo. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • šiš 04.03.2014.

    Ženska ima bujnu maštu.

  • prvaruka 04.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • kung fu panda 04.03.2014.

    Soraja mi ostala u dosta pozitivnom siječanju iz regionalnog BB

Komentiraj...
Vidi sve komentare