To je to što me zanima!

Sorajina nasljednica: Dekolte i usta napumpala za Big Brother

Ne znam da li bi se mogla poseksati pred kamerama, vidjet ćemo što će se dogoditi u showu, kaže Zagrepčanka Ana. Dodaje kako nikada nije voljela nabildane dečke, već uvijek ima one sa 'škembicom'
Vidi originalni članak

Zagrebačka hostesa Ana Kovačec (24) ušla je sinoć u Big Brother kuću nakon što ju je napustila Riječanka Bojana Lončarević (47). Ana u vanjskom svijetu ima dečka s kojim vodi dva restorana, a on ju je podržao da uđe u show. Zagrepčanka priznaje kako je njihova veza turbulentna jer stalno prekidaju i mire se. Dečko ju je osvojio jer je, kako tvrdi, humorističan i zgodan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da me prevari, ne bih sjedila kod kuće prekriženih ruku. Ne varam prva, ali ako me dečko ne doživljava, vara ili se nalazi s nekom, neću kao jadnica trčati za njim i govoriti mu zašto me ignoriraš. Krenut ću dalje, neću se ponižavati - odlučna je Ana. Dodaje kako nije sigurna da li bi se mogla poseksati pred kamerama Big Brothera.

- Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi u showu - tajanstvena je nova stanarka BB kuće. Tvrdi kako nikada nije voljela nabildane dečke, već uvijek ima one sa 'škembicom'.

- Volim fino ugojene, to su za mene muškarci. Koji znaju uživati u životu. Da jedemo oboje jer ja volim puno jesti - kaže Ana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala u Big Brother kući. Dosad je u Srbiji povećala grudi i usne.

- Ondje je jeftinije i kvalitetnije u usporedbi s nama. Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - kaže Ana. Prije tri godine bila je plavuša, a njegovala je i 'prirodniji look'. 

Uzora, tvrdi, nema, nego kaže da je uzor sama sebi, iako joj Soraja 'izgleda predobro'. Ana zasad ne zna hoće li raditi još operacija i trenutačno je zadovoljna izgledom.

Nakon povratka iz Beograda u Zagreb 'priveli' smo je u studio 24sata kako bi nam pokazala draži kojima namjerava zavoditi sustanare u izolaciji. Na snimanju se skinula u toples, a grudi je prekrila kosom.

- Nije mi bilo neugodno skinuti se - kaže Ana. Nije sigurna koji je njezin najjači adut. To bi trebalo pitati muškarce, tvrdi.

- Govore mi da imam lijep osmijeh i oči, a inače sam iskrena i otvorena što su mi najjači aduti - kaže. 

Da pobijedi u Big Brotheru, novce bi uložila u pokretanje brenda muške odjeće i obuće, a glavni joj je cilj da se ispromovira. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Leonzg 22.02.2018.

    S čime se vi borite, s nekom ribom koja radi od sebe brend i na kraju će bolje živjeti od mnogih... Ne bi se možda bavili sa temom: 100 tisuća bosanskih penzionera dolazi na hrvatski državni proračun, 100 tisuća bosanaca koji su se kao borili u bosni za hrvatsku?

  • Hu-Ha 15.02.2018.

    Ova p.... je još donekle normalna,ako sad stane s operacijama još i nekako,Soraja??!!?! Ja sam se zgrozio,jbte to lice!!! Ko fcking alien! Užas!

  • VladThalheimer 15.02.2018.

    Ajmo realno, cura je jebozovni mesnati komad (a ne kao mnoge štrklje od 42 kile i visine 182cm) i okladim se da 98% vas koji se zgražate bi ju prvi rado nategnuti!! Ja priznajem da bih iako je i meni po faci očajno plastična!! Drugo, cura je prije operacija bila stvarno prirodno zgodna, to je neupitno kao i da sada u ovoj metamorfozi zapravo izgleda katastrofalno, ali sva sreća da je napravila operacije jer baš kao što je netko rekao, čube i sise su odraz stanja u glavi pa je ona zapravo sama sebe etiketirala da ona zapravo i nije cura za nešto više od "strastvenog" provoda, ne baš za noć samo, ali par ljetnih vikenda na moru bi poslužila svrsi... Da rezimiram, ima ona super tijelo, ali da je pretjerala sa čubama i šminkom, je, da je stala na nosu i sisama i da nije ovako nažbukana, još bih pomislio i da je bar malo zdrava u glavi....ovako; žalosno, šteta, a imala je sve predispozicije postati pravom ženom :( Činjenicu da je u vezi, a bude vidjela hoće li se posexsati pred kamerama samo opravdava tj potvrđuje moj zakjlučak da je idealna za ljetni vikend provod na moru :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare