To je to što me zanima!

Sorajina uska haljina 'puca' po šavovima: 'Ovako izgleda žena'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naime, atraktivna starleta trenutno uživa na ljetovanju u Španjolskoj. U jutarnjim satima 'počastila' je obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) na svom Instagram profilu svakodnevno razveseli stotine tisuća obožavatelja provokativnim fotografijama. Ovaj put svojim pratiteljima pripremila je pravu poslasticu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, atraktivna starleta trenutno uživa na ljetovanju u Španjolskoj. U jutarnjim satima 'počastila' je obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu, a prije večernjeg izlaska pozirala je u bijeloj haljini koja doslovno 'puca' zbog bujnog poprsja.

- E dragi moji, ovako izgleda prava žena. Jednog dana bit ćeš moja žena. Je li me možeš upoznati s prijateljicama - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od 24 sata skupila više od pet tisuća lajkova. 

Soraji na Marbellu društvo prave dvije prijateljice koje su nakon objavljene fotografije zainteresirale starletine pratitelje. 

- Mojoj bebi je rođendan - napisala je starleta u opisu videosnimke.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako pišu srpski mediji, Soraja se navodno udala za sina ruskog tajkuna, Vladimira koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna

- Ne bih komentirala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi - izjavila je. Navodno joj je ruski milijarder kupio crveni Ferrari, a starleta često objavljuje fotografije iz privatnog aviona za koji se pretpostavlja da je u njegovom vlasništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 14.07.2019.

    Moglo bi se reći da redakcija ovog lista živi na Sorajinoj sisi 🤣🤣🤣🤣

  • Wrazica. 14.07.2019.

    Soraja duso.... tako izgleda jeftina zena. Cisto da se razumijemo 😘😉

  • pljuvačnica 14.07.2019.

    Ovako izgleda malo jača prosti...rka za malo jači džep . A kako je izgledala prije operacija ova žena,ružna ko avet. Fuj.!!! Puno pozdrava uz glazbeni broj ; ideš u Dubai od Krankšvester.

Komentiraj...
Vidi sve komentare