To je to što me zanima!

Spacey u društvu redatelja Sedlara obišao Tuđmanov grob

Glumac je sletio u Hrvatsku u četvrtak na producentov poziv. Kako smo tada doznali, razlog je bila moguća poslovna suradnja povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine
Vidi originalni članak

Oskarovac Kevin Spacey (62) iskoristio je danas slobodno vrijeme kako bi posjetio grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Po svemu sudeći, pokojnog Tuđmana trebao bi utjeloviti u filmu redatelja Jakova Sedlara (69) koji je bio danas zajedno s njim na groblju.

Inače, glumac je sletio u Hrvatsku u četvrtak na producentov poziv. Kako smo tada doznali, razlog je bila moguća poslovna suradnja povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine.

Glumac je zajedno sa Sedlarom, njegovim sinom Dominikom i producentom Franom Jurajem Prižmićem (34) proslavio Novu godinu u zagrebačkom noćnom klubu.

GLUMAC U PROVODU Kevin Spacey je na dočeku pio šampanjac i fotkao se sa svima

Kako su nam potvrdili gosti iz kluba, glumac je bio smješten tik do pozornice, a za njega je bila priređena posebna scenska predstava na temu njegova filma "Vrtlog života", što ga je posebno razveselilo.

Cijelu večer uživao je u šampanjcu i društvu zgodnih djevojaka, a čak je i nekoliko puta zaplesao. Prilikom odlaska iz kluba, oko jedan sat nakon ponoći, na upite je li se dobro proveo, rekao je da je bilo odlično.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • vedii888 04.01.2022.

    gay Spacey

  • NIKAD CIJEPIVO PA CAK NI TAD. ZIVILA SLOBODA ! 04.01.2022.

    Pedofil i glumac 😄

  • lakers32 04.01.2022.

    Da je meni dao tolike pare za snimanje trecerazrednih filmova, i ja bi mu na grob išao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare