Obavijesti

Show

Komentari 27

Kevin Spacey je na dočeku pio šampanjac i fotkao se sa svima

Kevin Spacey je na dočeku pio šampanjac i fotkao se sa svima
4

Oskarovac je bio u društvu menadžera, redatelja Jakova Sedlara i njegova sina Dominika te producenta Frana Juraja Prižmića, a staru godinu ispratio je u stilu

VIDEO

Nasmiješen i zadovoljan, oskarovac Kevin Spacey (62) dočekao je Novu godinu u zagrebačkom noćnom klubu. U pratnji dvojice zaštitara, menadžera, redatelja Jakova Sedlara (69), njegova sina Dominika i producenta Frana Juraja Prižmića (34) zabavljao se cijelu večer. Kako su nam potvrdili gosti iz kluba, glumac je bio smješten tik do pozornice, a za njega je bila priređena posebna scenska predstava na temu njegova filma "Vrtlog života", što ga je posebno razveselilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kevin Spacey u Zagrebu VIDEO

Svim gostima su na početku najavili da je Kevin jedan od gostiju večeri pa se pedesetak znatiželjnih fotografiralo s njim. Kevinu to nije smetalo, dapače niti zaštitarima te je potvrdio nepisano pravilo da što si veća holivudska zvijezda to si pristupačniji. Glumac je cijelu večer uživao u šampanjcu i društvu zgodnih djevojaka, a čak je i nekoliko puta zaplesao. Prilikom odlaska iz kluba, oko jedan sat nakon ponoći, na upite je li se dobro proveo, rekao je da je bilo odlično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, glumac je sletio u Zagreb u četvrtak na poziv producenta Sedlara jer, kako smo doznali iz više izvora, Sedlar sa Spaceyjem treba razgovarati i o mogućoj poslovnoj suradnji. Redatelj navodno priprema projekt povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine, a Spaceyju se nudi upravo uloga prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

- Veseli me što je Kevin došao u Hrvatsku, prijatelj mi je 15 godina i prvi put je u Zagrebu. Družit ćemo se, napraviti 'đir' po gradu. Kevin odsjeda u hotelu Esplanade, tako da ćemo sigurno svratiti na Fuliranje, pokazati mu Advent, bit će gost na ručku u našoj obiteljskoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda odemo i na kratki izlet u Opatiju - ispričao nam je u četvrtak Sedlar, koji je na naše upite o Kevinovoj ulozi u Tuđmanovu filmu kratko rekao ne otkrivajući detalje:

- Razgovaramo o tome.

Zagreb: Kevin Spacey u pratnji Jakova i Dominika Sedlara došao u klub Mint

Spacey je tijekom cijele karijere svoj privatni život držao u strogoj tajnosti. Jedan od rijetkih trenutaka kad ga se moglo vidjeti ‘opuštenog’ je bilo 2008. godine, kad je s društvom partijao u Dubrovniku i na Hvaru. Gotovo tri desetljeća bio je u samom vrhu Hollywooda, glumio je u velikim hitovima i nezavisnim filmovima, s Netflixom stvorio hit seriju “Kuća od karata”.

Ekskluzivne fotke: Kevin Spacey slavio je Novu u zagrebačkom Mintu. Pili šampanjac i votku
Ekskluzivne fotke: Kevin Spacey slavio je Novu u zagrebačkom Mintu. Pili šampanjac i votku

No 2017. godine buknuo je skandal s optužbama za seksualno zlostavljanje mlađih kolega tijekom cijele karijere. Spacey je pokušao sanirati štetu javnim priznanjem da je gay, ali sudski procesi protiv njega traju i danas. Lani su Spacey i njegove tvrtke studiju MRC platile odštetu od 31 milijun dolara zbog štete nastale seksualnim zlostavljanjem zaposlenika. 

Founders Festival Bits & Pretzels In Munich
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'