To je to što me zanima!

Spaceya oslobodili svih optužbi za seksualno uznemiravanje četvorice različitih muškaraca...

Glumac se još u siječnju izjasnio nevinim po tri točke optužnice za nedoličan napad, tri točke za seksualni napad i jednu točku za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka
Vidi originalni članak

Oskarovac Kevin Spacey (64) oslobođen je svih optužbi za seksualno zlostavljanje četvorice muškaraca. 

OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE Elton John svjedočio na suđenju Kevinu Spaceyju: Govorio je o raskošnim zabavama 2000-ih

Nedavno se na londonskom sudu Southwark Crown izjasnio nevinim po 12 točaka optužbe kojima ga se tereti za seksualne prijestupe počinjene nad četvoricom muškaraca između 2001. i 2013. godine. Te su optužbe prethodno bile odbačene.

Četvorica tužitelja rekla su da ih je Spacey napadno pipkao, a jedan podnositelj tužbe je kazao da ga je, dok je bio onesviješten u glumčevu stanu Spacey oralno zadovoljavao.

Glumac se još u siječnju izjasnio nevinim po tri točke optužnice za nedoličan napad, tri točke za seksualni napad i jednu točku za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka. Dvostruki dobitnik Oscara također je prethodno odbacio četiri daljnje optužbe za seksualni napad i jednu točku za navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fisher 022 26.07.2023.

    Da presretan je kao da mu je Tarantino dao ulogu i podršku 😂

  • 26.07.2023.

    dolari uvijek riješe problem..bilo kakav..

  • Kegla💪🏻 26.07.2023.

    Htjeli su lovu na guzove😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare