To je to što me zanima!

Spajsice odbile pjevati s Adele: 'Pa tko bi htio pjevati uz nju?'

Jedna od članica Spajsica, Mel C, otkrila je kako su odbile pjevati s Adele. Tvrdi da nisu htjele da im se pridruži na pozornici jer su strahovale da će zasjeniti njihove vokalne sposobnosti
Vidi originalni članak

Iako se velika obožavateljica Adele (31) pojavila na posljednjem koncertu povratničke turneje pop sastava Spice girls, članice sastava nisu je pozvale na pozornicu, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od članica Spajsica, Mel C (45) otkrila je kako su odbile pjevati s Adele. Tvrdi da nisu htjele da im se pridruži na pozornici jer su strahovale da će zasjeniti njihove vokalne sposobnosti. 

- Čula sam glasinu da je htjela s nama otpjevati '2 become 1'. Odbile smo, jer tko bi htio pjevati uz Adele? - rekla je Mel. 

- Nije tajna koliko ih volim i koliko su me inspirirale da trčim za životom i nikada ne gledam unazad - rekla je jednom prilikom Adele, koja im se i ljetos pridružila iza pozornice nakon rasprodanog koncerta na londonskom Wembleyju. 

- Spice Girls sam vidjela na Wembleyju posljednji put prije 21 godinu. Večeras sam s najdražima i najbližima plakala,a smijala se, plesala i zaljubila se u desetogodišnju sebe. Napokon sam upoznala Ginger, napila se s curama i ne mogu vjerovati koliko daleko sam dogurala. Hvala za ovo ludilo koje živim, ne bih to mogla bez vas pet britanskih legendi. Volim vas - napisala je tada Adele na Instagramu nakon što je s curama slavila kraj povratničke turneje.

Koncert je bio na Wembley stadionu u Londonu, na kojem je Adele uživala u VIP sekciji s prijateljima. Pjevačica je inače velika obožavateljica girl benda, a nakon nastupa na Instagramu je otkrila da je s njima tulumarila.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.11.2019.

    adeline pjesme su sve na isti kalup

  • kliko 11.11.2019.

    I ja mislim. Takav glas uz zavijanje vase gomilice otrijezni one koji su vas eventualno nekad slusali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare