To je to što me zanima!

Spajsice turnejom slave 20. godišnjicu, ali bez Posh Spice

Victoria se s ljubavlju prisjeća vremena provedenog u bendu i djevojkama želi uspjeh i sreću ali ona je sada prezauzeta poslovnim i obiteljskim obavezama
Vidi originalni članak

Djevojke iz nekad najpopularnijeg benda Spice Girls planiraju se ponovno okupiti kako bi iduće godine turnejom proslavile 20 godina postojanja grupe, piše DailyMail.

No ipak neće biti u punom sastavu jer je Victoria Beckham (41) prezauzeta vođenjem svog modnog brenda. Victoria je kazala kako ponekad treba znati kada je vrijeme da se napusti party. 

- Victoria se s ljubavlju prisjeća vremena provedenog u bendu i djevojkama želi uspjeh i sreću, ali ona je sada prezauzeta poslovnim i obiteljskim obavezama - rekao je bliski izvor. Djevojke ne zamjeraju Posh Spice na odluci. 

Mel B., Mel C, Emma i Victoria posljednji put su nastupile na zatvaranju Olimpijskih igara 2012. godine, a okupile su se i 2007. na turneji nakon što im se pridružila i Geri koja je otišla iz benda zbog solo karijere. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kumična 10.08.2015.

    sad se ona srami što je bila u bendu

  • 07.08.2015.

    na ovom portalu nema članka u kojem nema neka greška. pa čitaju li oni uopće svoje članke ili nemaju vremena jer nas moraju ispoštovat? al bitno da milo proleti na konju. je... ih milo

  • galgano78 07.08.2015.

    bolje pet do 12 nego nijednu poslije 1:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare