To je to što me zanima!

Španjolac razbijao stražnjicom orahe u 'Supertalentu': Držim čak četiri Guinnessova rekorda!

Vi ste Orašar! Ja sam u šoku da uopće postoje natjecanja u ovoj disciplini, ali ako ste vi osvojili tolike nagrade, tko smo mi uopće da vam sudimo, oduševljeno je komentirala Maja
Vidi originalni članak

Izuzetno rijedak talent na pozornici Supertalenta pokazao je Španjolac Diez Soto (52) koji u neobičnoj disciplini koja zahtjeva fizičku spremu drži čak četiri svjetska rekorda! Soto je pred žirijem demonstrirao zanimljiv talent drobljenja oraha, lješnjaka i pistacija stražnjicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam četiri Guinnessova svjetska rekorda u lomljenju oraha stražnjicom. Osvojio sam ih u Madridu, Milanu, Rimu i posljednji u Istanbulu. U minuti sam slomio 81 orah - pohvalio se Diez.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Mala šefica iz Supertalenta: Ima samo 6.5 godina, a cijeli žiri je u trenu zavrtjela oko malog prsta

- Vi ste Orašar! Ja sam u šoku da uopće postoje natjecanja u ovoj disciplini, ali ako ste vi osvojili tolike nagrade, tko smo mi uopće da vam sudimo - oduševljeno je komentirala Maja koja je dobila priliku opipati Sotovu stražnjicu.

Žiri mu je dao tri da i jedno ne, jedino nije impresionirao Martinu.

- Ja stvarno moram priznati da sam dirnut vašim nastupom, tako da se veselim glasanju i mogućnosti da nam se vratite da gledamo dalje ovaj predivan talent - dodao je Janko Volarić Popović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rio_Blast 04.10.2021.

    Razbij kokosov orah

  • Langsam- 04.10.2021.

    Ocito im je ponestalo pravih talenata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare