To je to što me zanima!

Španjolska Kraljica Letizia ne trpi svekrvu: Gurnula joj ruku

Na snimci kraljica Sofia grli svoje unuke Leonor i Sofiju dok pozira za fotografiju ispred katedrale u Palmi, a u idućem trenutku dolazi do 'trzavica' između nje i snahe
Vidi originalni članak

U svakoj obitelji s vremena na vrijeme pojave se trzavice, a španjolska kraljevska obitelj nije iznimka. Naime, pojavila se snimka na kojoj su itekako vidljive tenzije između španjolske kraljice Letizije (45) i njezine svekrve kraljice Sofije (79) za vrijeme uskršnjeg odmora na Mallorci.

Na snimci kraljica Sofia grli svoje unuke Leonor (12) i Sofiju (10) dok pozira za fotografiju ispred katedrale u Palmi, a u idućem trenutku dolazi do 'trzavica' između nje i snahe, prenosi Daily Mail

Naime, Letizia je u jednom trenutku pokušala maknuti Sofijinu ruku s ramena svoje starije kćeri koja u idućem trenutku miče i majčinu i bakinu ruku sa svojih ramena. Čitavu situaciju pokušao je smiriti kralj Felipe VI.

Na Twitteru se uskoro oglasila Marie Chantal od Grčke koja je udana za Felipeova rođaka.

- Ni jedna baka ne zaslužuje da se netko tako ponaša prema njoj. Letizia je pokazala kakva je zapravo - napisala je. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko tweetova na istu temu, a španjolski mediji ovaj su događaj nazvali 'neugodnim'.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Old bat 08.04.2018.

    Odvratna je. Najprije je stala izmedu njih i objektiva da se ne mogu slikati, a onda je gurnula svekrvinu ruku. Samo primitivna glupača može učinit takvo nešto ispred kamera. Da je sveki i najgori monstrum to nije smjela učiniti. Ali imam dojam da je sveki dama za nju.

  • Sunshinedark8 06.04.2018.

    Danasnje snaje su uzas,od toga da su ljene,da vole sajkat okolo,nepostivanje starijih uzas Sve im smeta ;kod su neznam sto Ja imam svekrvu,je ponekad se mjesa ali nikad,nikad nisam bila bezobrazna prema njoj ili da sam joj branila da provodi vrijeme sa unukama.

  • KusNjega 05.04.2018.

    Leticia, neobrazovana pučanka čiji goli portret krasi neku rupčagu od pivnice dobije milost ulaska u kraljevsku obitelj sa dugom tradicijom. Biva prihvaćena, čak se kraljica i muž maknu sa trona u njezinu korist, ali pučanske manire teško je zatomit kad imaš vlast. Smeta joj što baka ponosno pozira sa svojim unukama. Gledao sam komentare Španjolaca, Leticia (nabotoksirana) je pala narodu u očima totalno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare