To je to što me zanima!

'Spasilačka služba': Nije uspio u SAD, ali Njemačka je pala

U Njemačkoj, državi iz koje potječe David Hasselhoff, film uspio do sada zaraditi preko 16 milijuna dolara, što je za državu koja je manja od SAD više od četiri puta i te kako dobar uspjeh
Vidi originalni članak

Premda je ovogodišnji 'film s plaže', 'Spasilačka služba', u Sjedinjenim Američkim Državama prošao relativno loše (još uvijek se analizira koji su točno razlozi za neuspjeh), u drugim zemljama film još uvijek vlada top listama.

Tako je u Njemačkoj, državi iz koje potječe David Hasselhoff, film uspio do sada zaraditi preko 16 milijuna dolara, što je za državu koja je manja od SAD više od četiri puta i te kako dobar uspjeh. Za usporedbu, film 'Spasilačka služba' je u SAD zaradio 57,6 milijuna, no u toj državi je i uložena značajno veća količina novca za promociju.

Glavni razlog zašto je film toliko popularan u Njemačkoj svakako je i David Hasselhoff, koji je tamo još uvijek velika zvijezda. O svemu ovome je na svojem Instagramu govorio Dwayne 'The Rock' Johnson.

- Fino iznenađenje. Hvala, Njemačka. Nakon pet tjedana se 'Spasilačka služba' pomaknula prema gore na top ljestvici? Super ludilo. Takav uspjeh se rijetko vidi za komedije s oznakom R - rekao je Dwayne.

Pogledajte video

Glumac je kasnije i dodao da voli i sve ostale zemlje gdje je 'Spasilačka služba' hit, a nadamo se da je mislio i na Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • koko82 13.07.2017.

    to cu pogledat nikad....

  • 11.07.2017.

    koji baywatch ovo nije baywatch

Komentiraj...
Vidi sve komentare