To je to što me zanima!

Spice Girls na turneji: Putuju s djecom i hrane se vrlo zdravo

Na turneji će nastupati Mel B (43), Mel C (45), Geri Halliwell (46) i Emma Bunton (42), dok je Victoria Beckham (44) odbila ponudu za ponovnim udruživanjem na pozornici s nekadašnjim kolegicama
Vidi originalni članak

Ispred njih je velika povratnička turneja, a nekadašnje partijanerice u potpunosti su promijenile vlastite navike, ako je vjerovati zahtjevima kod nastupa, koji su procurili u javnost. Tako više nema brze hrane i potoka alkohola, a sve Spajsice odreda su se okrenule zdravoj prehrani i mirnijem načinu života. 

Organizatori koncerata tako će morati osigurati nešto profinjenije jelovnike, puno voća i povrća, proteinske napitke, mirisne svijeće, a pošto će na turneju s djecom, zahtijevaju i igraonice te dadilje, koje će čuvati djecu u za to predviđenim prostorima, koji moraju zadovoljavati sve uvjete koje propišu nekadašnje pop zvijezde. 

- One su sve majke i promijenile su svoje živote. Sve što ste znali o sastavu Spice Girls više ne vrijedi. Cure su u potpunosti fokusirane na svoje obitelji i jedan novi lifestyle - ispričao je dobro upoznat izvor iz glazbene industrije britanskim medijima. 

REKLA JE SVOJE Posh: 'Ne želim da Spice Girls na turneji pjevaju stare hitove'

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na turneji će nastupati Mel B (43), Mel C (45), Geri Halliwell (46) i Emma Bunton (42), dok je Victoria Beckham (44) ipak odbila ponudu za ponovnim udruživanjem na pozornici s nekadašnjim kolegicama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.01.2019.

    ma nakon 1998 spice girls više ne postoje,,bile su slavne u 90ima i to je to

  • 13.01.2019.

    u istom danu clanak o spice girls i britney???sta se desava..pa zar ovo nije 2019??hahh....salu na stranu,zanimljivo vidjeti spajsice nakon dugo godina...dosle nabrzak pokupiti malo para

  • Demetra 13.01.2019.

    Pa dobro, Victoria ionako nikada nije niti pjevala, pa neće niti faliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare