To je to što me zanima!

Špiček ima 'tablete za krizu': Nakon kuhanog vina, pale suze

U prošlom tjednu 'Tri, dva, jedan – peci!' imunitete su dobili Jakov i Domagoj te Valentina i Kristina dok su Elizabeta i Admira dobile kaznu zbog neuspjelog šlaga od tučenog vrhnja
Vidi originalni članak

Danas će kandidati morati pokazati kako se snalaze s pečenjem ukrasnih jestivih keksića i kolača za bor te ispeći kuglof.

I dok će nekima baš sve ići od ruke, Kristina će dobiti blagi slom živaca jer će njezina prijateljica Valentina biti sporija nego što je to Kristina zamislila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marijana će svome dečku Tomislavu pokazati tko je pravi šef u kuhinji, a Admira će se naći u nepoznatom okruženju – za tuđom radnom jedinicom.

A dok će Špiček šetati studijem, Elizabeti će u oko upasti njegova neobična ogrlica s tri šarene tablete!

- To me malo kriza počela hvatati! U plavoj imam miris krvavica i njezin okus, zelene su vezane uz buncek i dimljeno meso, narančaste uz tople čvarke, naravno, i miris luka. Dakle ja ako padnem u krizu ili mi dođe slabina, dajte mi hitno ovu tabletu i onda mogu kvalitetno i dobro odraditi još ovih par emisija - rekao je Špiček na svoj način.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ocjenjivanje kandidata proći će u veselom tonu jer će žiri popiti malo kuhanog vina, a sve će to rezultirati krokodilskim suzama, ali i jednim velikim iznenađenjem. Stoga ne propustite novu epizodu 'Tri, dva, jedan – peci!', večeras, od 20.15 sati, na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crna_ 19.12.2016.

    Zabavna emisija i uz to se uvijek čuje kakav dobar savjet.

  • ninci1512 19.12.2016.

    sve to nezrelo ili cmolje ili ne mogu prihvatiti kritiku

  • rea0770 19.12.2016.

    Ma meni je Špiček zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare