To je to što me zanima!

Špiček je ljubomoran, Doris pjeva, a kandidati se svađaju

Špiček se Luki iz Bijelog tima obraćao u ženskom rodu, Željka je u čudu komentirala razlog zbog kojeg su Vlado i Drago pripremili piletinu, a Ivan je postao meta Špičekovih komentara
Vidi originalni članak

U 90-ak minuta, koliko traje u prosjeku emisija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na malim ekranima vidite kako se neko jelo priprema te kako ga komentiraju članovi žirija, čujete i savjete kako skuhati juhu, narezati luk ili za što je dobar ružmarin. No to je samo mali dio onoga što kamere uhvate na raskošnom setu treće sezone omiljenog kulinarskog showa.

A kamere su doista snimile svašta: od ponavljanja scena i prepucavanje među kandidatima do smiješnih komentara članova žirija Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željke Klemenčić.

Tako se omiljeni Špiček Luki iz Bijelog tima obraćao u ženskom rodu, Željka je u čudu komentirala razlog zbog kojeg su Vlado Drago pripremili piletinu, a Pažanin je postao meta Špičekovih 'ljubomornih' komentara jer mu nitko od kandidata, naročito pripadnica nježnijeg spola, ne zamjera bradu. 

I dok među kandidatima vlada napetost jer se svi trude zadiviti žiri svojim jelima, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ih pokušava oraspoložiti, i to pjesmom. Kako izgleda kad Zadranka zapjeva pjesmu 'Zora bila' svog sugrađanina Tomislava Bralića?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ah, to pjevanje… Omakne mi se! Show ima pozitivnu energiju i odiše opuštenošću pa je tako i iza kamere. Žao mi je što gledatelji nemaju prilike vidjeti naše kamermane koji nas vječno nasmijavaju i za njih nemam druge riječi nego da su legende – kaže Doris te dodaje da su za podizanje atmosfere u studiju zaslužni svi. 

- Željka djeluje mrtva-hladna, ali uvijek nešto smiješno kaže i mi umiremo od smijeha, a ona nastavi biti ozbiljna. Špiček i Pažanin imaju neki svoj poseban šarm, a i kandidati su doista zabavni. Nama je na setu lijepo, a vjerujem da je tako i gledateljima dok gledaju show – kaže Doris. 

Dakle, na setu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nikada nije dosadno, a zabavnu atmosferu možete i sami vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 kada je na RTL-u vrijeme za okršaj kuhačama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 13.02.2016.

    Tomek fali

  • šaptačica 10.02.2016.

    Ako su to najbolji kandidati kakvi su tek ostali bili?Špček ograničeni,Željka nedoje...na a Pažanin nemam pojma,vele da je kuhal za mene u palaći i za formulu 1.

  • vihor 2016 10.02.2016.

    zanimljivi sou ,moraju malo dati ugodaj ,ziri se zabavlja ,sa mjerenjem cipela ,super,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare