Obavijesti

Show

Komentari 9

Špiček je ljubomoran, Doris pjeva, a kandidati se svađaju

Špiček je ljubomoran, Doris pjeva,  a kandidati se svađaju
3

Špiček se Luki iz Bijelog tima obraćao u ženskom rodu, Željka je u čudu komentirala razlog zbog kojeg su Vlado i Drago pripremili piletinu, a Ivan je postao meta Špičekovih komentara

VIDEO

U 90-ak minuta, koliko traje u prosjeku emisija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na malim ekranima vidite kako se neko jelo priprema te kako ga komentiraju članovi žirija, čujete i savjete kako skuhati juhu, narezati luk ili za što je dobar ružmarin. No to je samo mali dio onoga što kamere uhvate na raskošnom setu treće sezone omiljenog kulinarskog showa.

A kamere su doista snimile svašta: od ponavljanja scena i prepucavanje među kandidatima do smiješnih komentara članova žirija Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željke Klemenčić.

Tako se omiljeni Špiček Luki iz Bijelog tima obraćao u ženskom rodu, Željka je u čudu komentirala razlog zbog kojeg su Vlado Drago pripremili piletinu, a Pažanin je postao meta Špičekovih 'ljubomornih' komentara jer mu nitko od kandidata, naročito pripadnica nježnijeg spola, ne zamjera bradu. 

I dok među kandidatima vlada napetost jer se svi trude zadiviti žiri svojim jelima, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ih pokušava oraspoložiti, i to pjesmom. Kako izgleda kad Zadranka zapjeva pjesmu 'Zora bila' svog sugrađanina Tomislava Bralića?

Pokretanje videa...

01:43

 - Ah, to pjevanje… Omakne mi se! Show ima pozitivnu energiju i odiše opuštenošću pa je tako i iza kamere. Žao mi je što gledatelji nemaju prilike vidjeti naše kamermane koji nas vječno nasmijavaju i za njih nemam druge riječi nego da su legende – kaže Doris te dodaje da su za podizanje atmosfere u studiju zaslužni svi. 

- Željka djeluje mrtva-hladna, ali uvijek nešto smiješno kaže i mi umiremo od smijeha, a ona nastavi biti ozbiljna. Špiček i Pažanin imaju neki svoj poseban šarm, a i kandidati su doista zabavni. Nama je na setu lijepo, a vjerujem da je tako i gledateljima dok gledaju show – kaže Doris. 

Dakle, na setu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nikada nije dosadno, a zabavnu atmosferu možete i sami vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 kada je na RTL-u vrijeme za okršaj kuhačama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine