To je to što me zanima!

'Spider-Man: Homecoming' je napokon pokazao prvi foršpan

Prosječan 'Čudesni Spider-Man' iz 2012. i njegov dosta loš nastavak iz 2014. godine skoro su zabili čavao u Spider-Manov lijes. No naš prijatelj iz susjedstva uspio se vratiti
Vidi originalni članak

Kako se čini, zadnjih nekoliko tjedana istinski je napeto što se tiče raznih novih foršpana. Tako smo dobili jučer foršpane za 'Spasilačku službu' te 'Pedeset nijansi mračnije', a nedavno nam je 'uletjeo' i prvi foršpan za nadolazeće 'Čuvare galaksije, Vol. 2'.

Tom odličnom nizu foršpana za filmove koje jedva čekamo vidjeti u kinu pridružio se jutros i foršpan za najnoviju ekranizaciju Spider-Mana. Kako smo već pisali, ovaj put ćemo se morati zadovoljiti malo 'slabijim' protivnicima, jer su i Green Goblin, a i Dr. Octopuss već 'potrošeni' u prethodnim filmovima.

No s Vultureom, kojeg toliko zanimljivo glumi Michael Keaton te Shockerom kojeg će utjeloviti Bokeem Woodbine, smatramo da ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Pogledajte prvi foršpan

A osim tog foršpana, istovremeno je pušten u opticaj i 'međunarodni' foršpan, koji se od originala razlikuje za nekoliko scena, i za par sekundi trajanja.

Pogledajte međunarodni foršpan

Film režira Jon Watts, a u glavnim ulogama su Tom Holland kao Spider-Man, Marisa Tomei kao ujna May, Michael Keaton u ulozi negativca Vulturea, Robert Downey Jr. u svojoj već klasičnoj ulozi kao Iron Man, Donald Glover u neimenovanoj ulozi (smatra se da bi on također mogao obući Spider-Manovo odijelo), Bokeem Woodbine kao Shocker i Zendaya u ulozi Michelle. 'Spider-Man: Homecoming' bi se u kinima trebao pojaviti početkom srpnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sinjiko 12.12.2016.

    I manje poznata informacija: Covjek iz Hrvatske odradio glazbu za trailer (cuje se na kraju).

  • Old_School_1 10.12.2016.

    Odlican glumac.. Bit ce dobar film..

  • beowulf1 09.12.2016.

    Prva tri gdje glumi Toby Maguire i režira Sam Raimi, vrhunski su filmovi, ostali nisu bili na toj razini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare