To je to što me zanima!

Špiro i Gulin zabavljaju ekipu: Mi smo poput dva Muppeta

Sebe i kolegu Matu Gulina (73), Špiro Guberina (83) usporedio je s Waldorfom i Statlerom, s dva starca, sitničava kritičara iz popularnog 'Muppet showa'
Vidi originalni članak

Glumci su snimili selfie u kombiju u kojem ih voze na set filma 'Osmi povjerenik' i našalili se na svoj račun usporedivši se sa slavnim lutkama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obojica su poznata po tome što na snimanjima zabavljaju cijelu ekipu. Glumci kažu kako jedan drugome vole raditi spačke i da su jako dobri prijatelji. Guberina se proslavio kao Strikan u 'Velom mistu', a rado se prisjeća i luckastih uloga u kazalištu.

Za lik Kreleta u 'Kiklopu' morao je naučiti lajati. Glumio je medvjeda, pticu i magarca. U jednoj radiodrami glumio je gljivu. Guberina je nedavno poželio upoznati Jelenu Rozgu (38), odmah se ogradivši da nije spreman za vezu.

- Neću opterećenja. U ovim godinama jedva hodam, ne daj, Bože, da još imam ženu - zafrkava se Guberina.

Obojica se služe kompjutorima i aktivni su na društvenim mrežama. Špiro se sprema u starački dom, gdje se nada postaviti “Romea i Juliju” i sebi dati glavnu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kashmir 12.04.2016.

    Imam i ja svoje muppete...ti su isto zakon!

  • vrsni_astrolog 12.04.2016.

    špiro, riba kao i......tarik filipović, rene bitorajac, petar grašo, mojmir novković "legen", ivan rakitić, mirza džomba, andrea šušnjara "magazin", matija dedić......

  • 12.04.2016.

    balkonci

Komentiraj...
Vidi sve komentare