To je to što me zanima!

Splićane na dočeku zabavljaju Magazin, Grdović i Petar Grašo

Engleski list Guardian doček Nove godine u Splitu postavio je na sedmo mjesto najinteresantnijih dočeka u Europi. Pjevat će grupa Magazin, Grdović i Petar Grašo
Vidi originalni članak

Grupa Magazin, Petar Grašo i Mladen Grdović zabavljat će Splićane u novogodišnjoj noći. Grad Split financirat će doček s 550 tisuća kuna, a ostatak troškova podmirit će organizator Tomislav Mrduljaš. Andrea Šušnjara iz Magazina rekla je kako jedva čeka dočekati Novu godinu sa sugrađanima.

- Nisam nikad s Magazinom pjevala za Novu godinu, a evo sad prvo pa muško, odmah u mom Splitu. Nadam se da ću prva nastupiti dok još dječica budu na Rivi pa da se svi super zabavimo i razveselimo - rekla je Šušnjara.

Petar Grašo također nikad nije u Splitu pjevao za Novu godinu.

- Ovo mi je već sedamnaesta radna Nova godina, ali eto prvi put u svom gradu. U tih 17 godina imao sam samo dva koncerta u Splitu. Nekako sam se bojao Splita, ali kad sam posljednjih godina shvatio da su ti dočeci postali vrhunski događaj, odlučio sam nastupiti ove godine. I to je za mene velika čast - rekao je Grašo.

Inače, engleski list Guardian doček Nove godine u gradu pod Marjanom postavio je na sedmo mjesto najinteresantnijih dočeka u Europi, a broj posjetitelja u novogodišnjoj noći raste iz godine u godinu.Tako je prije tri godine bilo oko 30, preklani 50, a prošle godine čak oko 70 tisuća ljudi na dočeku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivanmatko76 13.12.2011.

    To se zove Doček! Uživajte, Splićani!:)

  • wargods_1 13.12.2011.

    sve same zvizde-pizde petar te graškom, ova pušnjara, magacin totalno je..en, jedino ajd grdović kad se napije dobar je

  • JAX 13.12.2011.

    Rađe ću dočekat u svoja 4 zida nego uz ovakav šund

Komentiraj...
Vidi sve komentare