To je to što me zanima!

Siščanka Sanja: Šminkala sam Kim, jako je draga i nasmijana

Vizažistica Sanja Grbić iznenađena je strpljivošću Kardashianke, kojoj je to bilo prvo javno pojavljivanje nakon pljačke u Parizu. Sanja je Kim imala prilike šminkati u Dubaiju
Vidi originalni članak

Doputovala je iz Los Angelesa kako bi bila naš model, ali nam i dala savjete. Uživo je još ljepša nego na fotografijama, a uz to je i nevjerojatno pristupačna.

Rekla je to poduzetnica iz Siska Sanja Grbić (33), koja je nedavno u Dubaiju šminkala Kim Kardashian (36). To je bilo prvo javno pojavljivanje reality zvijezde nakon što su je opljačkali u Parizu u listopadu prošle godine. Sanja tvrdi da je Kim potpuno drugačija od onoga što vidimo u medijima.

Dodaje da je u stvarnosti nasmijana i draga te ne djeluje nimalo bahato. Kim je, kaže Grbić, bila iscrpljena od putovanja pa je samo pila kavu, no nije joj bio problem družiti se sa svim polaznicima i detaljno odgovarati na njihova pitanja. Rekla je da je njezino prvo pravilo skidati šminku prije spavanja te da ima jako suhu kožu koju stalno 'natapa' kremama i uljima.

- Što se tiče šminke, na Kim je sve savršeno, što je razumljivo kad je riječ o ženi radi koje je maltene usavršeno konturiranje i blendanje sjenila - rekla je Grbić. Iako žene tamo uglavnom nose hidžab, ne pokrivaju lice i ruke pa mnogo pažnje pridaju šminki.

- Uvijek su besprijekorno našminkane i to mi je predivno - rekla je Grbić. Dodaje da bi cure u Hrvatskoj trebale učiti od Kardashian kako biti našminkana u skladu s osobnošću i godinama. Najjeftinije karte za Masterclass make up tečaj stajale su 5000 kuna. Sanja je savjete Kiminih vizažista platila preko 12.000 kuna. Kim najviše cijeni američkog vizažista srpskog podrijetla Marija Dedivanovića.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Alessandro13 24.01.2017.

    Buaaaa kakva lažljivica! Pa na masteru je bilo 600 polaznika i nitko osim Dedivanovica nije šminkao Kim! Samo su gledali i učili! Tečaju je mogao prisustvovati BILO TKO tko je uplatio za njega! I SVE polaznice, njih 600 se slikalo sa Kim nakon tečaja, pa pun internet je slika...nitko s njom nije ni pričao niti se družio da bi znao kakva je ona osoba, draga ili ne! Dedivanovic savjetuje polaznice o uspjehu, sigurno laganje nije jedan od savjeta ....jadnice ....24 sata opet objavljuje neprovjerene price

  • Mthesecond 24.01.2017.

    Lijepo lice ima ta Kardashianka...Recimo mnogi ističu J.Lopez kao neku ultra ljepoticu,a Kardashianka je daleko,daleko ljepša od nje u licu...Eto samo da nije ta koja jest i da nema dupe kakvo ime...Hahaha...Sve kod nje u dupetu,to je njen zaštitni znak,na lice malo tko obraća pažnju :)))

  • grindej 24.01.2017.

    I ja bi bio drag i nasmijan da imam milijune na banci i ne moram ništa radit osim noge širiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare