To je to što me zanima!

Sprema osvetu: Hoće li Hurem reći Hatidži da je suprug vara?

Trudna Nigar silno želi pobjeći iz pritvora, a prilika će joj se ukazati u šetnji šumom s Gulšah. Daje nakon smrti sultanove majke teško podnosi život među pukom
Vidi originalni članak

Hurem i njezina nova pomoćnica Gulšah skrivaju trudnu kalfu Nigar kako bi je sultanija u pravom trenutku upotrijebila protiv Ibrahim-paše.

Međutim, trudna Nigar silno želi pobjeći iz pritvora, a prilika će joj se ukazati u šetnji šumom s Gulšah. Iako zauzet s Figanijem i izvlačenjem istine o identitetu zloglasnog 'efendije', Ibrahima zabrine vijest da njegova ljubavnica Nigar nije došla k njegovom bratu.

Dok ga muči što se dogodilo s Nigar, njegova supruga Hatidže pronalazi pismo koje joj otkriva da je Ibrahim vara, a Hurem se priprema za novi rat na dvoru. 

Za to vrijeme, gospa Daje nakon smrti sultanove majke teško podnosi svakodnevni život među običnim pukom. Osim što je primorana raditi teške fizičke poslove kako bi preživjela, trpi i neugodne uvrede susjeda. Njezine muke zapnu za oko Zumbul-agi koji ju je slučajno susreo na tržnici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • peter_1 25.01.2013.

    ajmo sultane u ložnicu već dugo nisi ništa naložio! a i mustafa malo malo pa podbaci haha

  • Klinkica 24.01.2013.

    Pa naravno, treba guja unistit sve i svakoga tko joj stane na put do apsolutne moci i upravljanja, a kako zna da je Ibrahim inteligentniji od nje, mora ga ukloniti.

  • SuzyNovak 24.01.2013.

    bit će vatrometa u sulejmanu večeras hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare