To je to što me zanima!

Spremili su se za seks? Goran i Josipa završili ispod pokrivača

Svi farmeri lagano su se spremali za počinak, kada je Josipa stigla do Gorana i uvukla mu se u krevet. Ostali su ih počeli zezati da se seksaju, a oni su rekli da će kasnije jer još nije mrak
Vidi originalni članak

Nakon što smo svjedočili seksu Ante i Sare, čini se kako će drugi par koji će se na farmi predati strastima biti Goran i Josipa. Dok su se svi spremali za spavanje Josipa se uvukla Goranu u krevet i čvrsto se privila uz njega. Drugi su ih počeli zafrkavati da se seksaju, ali Josipa im je odmah rekla da će to kasnije jer je sada još presvijetlo.

- Pričajte - tada je glasno rekao Goran i sve nasmijao jer je aludirao drugima da razgovorom prikriju njihove zvuke seksa.

Ipak, čulo se i kako je Goran Josipu pitao zašto se nije skinula, a ona mu je odgovorila da će to učiniti kasnije. Je li na kraju nešto bilo između golupčića, koji su se prvi 'zaljubili' u ovogodišnjem showu, vjerojatno ćemo saznati u narednim emisijama.

Zelenoj zajednici treći put pobjegle koze

Već treći put zelena zajednica ostala je bez koza, no na svu sreću, Goran i Tomislav vratili su im odbjegle životinje. U slučaju da Mentor Joža nije našao koze u njihovom prostoru, zelenoj zajednici prijetio bi gubitak zelenog certifikata, što si nikako ne smiju dopustiti.

Dok crvena zajednica drži da zelena i nije baš najvještija sa životinjama, Gazda zelene zadruge, Darko, smatra kako im suprotna farma namjerno mami životinje kako bi pobijedili u tjednom zadatku.

- Koja je to bijeda. On se ne može svojim radom pokazati jer je glup i onda hoće ukrasti životinju da bi na osnovu toga dobio bodove. Kužiš, jer lopov tako radi. To ti mora biti jasno - objašnjavao je Darko svoje mišljenje novom članu zajednice, Gordanu. 

Gordan, koji je sada odvojen od svoje Jasmine, pažljivo je slušao što mu Darko govori, a o čemu se točno radi i kako su pobjegle životinje, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • vinovo 03.10.2016.

    Na sve su spremni za 5min slave a nisu ni svjesni da za mjesec dana nakon izlaska s Farme, nitko ih se nece ni sjecati.

  • anastazia2 03.10.2016.

    Kad je seks u pitanju eto komentara koliko poželiš....a ispada da nas dvadesetak "bedaka" prati farmu..samo pitaju;kaj to netko gleda?Po ovim komentarima ima nas "bedaka" koliko hoćeš.

  • hrvaticahrvatica 03.10.2016.

    Toliko melje gluposti ,ponavlja se i samo se ponavlja ona mi je najveca baba ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare