Obavijesti

Show

Komentari 102

Spremili su se za seks? Goran i Josipa završili ispod pokrivača

Spremili su se za seks? Goran i Josipa završili ispod pokrivača
4

Svi farmeri lagano su se spremali za počinak, kada je Josipa stigla do Gorana i uvukla mu se u krevet. Ostali su ih počeli zezati da se seksaju, a oni su rekli da će kasnije jer još nije mrak

VIDEO

Nakon što smo svjedočili seksu Ante i Sare, čini se kako će drugi par koji će se na farmi predati strastima biti Goran i Josipa. Dok su se svi spremali za spavanje Josipa se uvukla Goranu u krevet i čvrsto se privila uz njega. Drugi su ih počeli zafrkavati da se seksaju, ali Josipa im je odmah rekla da će to kasnije jer je sada još presvijetlo.

Golupčići pred spavanje

Tko kaže da nema ljubavi na Farmi - dokaz tome su golupčići pred spavanje. 😊

Posted by Farma on 3. listopada 2016

- Pričajte - tada je glasno rekao Goran i sve nasmijao jer je aludirao drugima da razgovorom prikriju njihove zvuke seksa.

Ipak, čulo se i kako je Goran Josipu pitao zašto se nije skinula, a ona mu je odgovorila da će to učiniti kasnije. Je li na kraju nešto bilo između golupčića, koji su se prvi 'zaljubili' u ovogodišnjem showu, vjerojatno ćemo saznati u narednim emisijama.

Zelenoj zajednici treći put pobjegle koze

Već treći put zelena zajednica ostala je bez koza, no na svu sreću, Goran i Tomislav vratili su im odbjegle životinje. U slučaju da Mentor Joža nije našao koze u njihovom prostoru, zelenoj zajednici prijetio bi gubitak zelenog certifikata, što si nikako ne smiju dopustiti.

Dok crvena zajednica drži da zelena i nije baš najvještija sa životinjama, Gazda zelene zadruge, Darko, smatra kako im suprotna farma namjerno mami životinje kako bi pobijedili u tjednom zadatku.

- Koja je to bijeda. On se ne može svojim radom pokazati jer je glup i onda hoće ukrasti životinju da bi na osnovu toga dobio bodove. Kužiš, jer lopov tako radi. To ti mora biti jasno - objašnjavao je Darko svoje mišljenje novom članu zajednice, Gordanu. 

Gordan, koji je sada odvojen od svoje Jasmine, pažljivo je slušao što mu Darko govori, a o čemu se točno radi i kako su pobjegle životinje, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti