To je to što me zanima!

Spremna za 2018.: Halle (51) zavodi u minijaturnom bikiniju

TEŽAK POČETAK Glumica, koja ima sina Macea i kćer Nahlu Arielu, nedavno je otkrila kako je na početku karijere jedno vrijeme živjela u skloništu za beskućnike
Vidi originalni članak

Halle Berry (51) složili bi se njezini brojni obožavatelji, s godinama izgleda sve bolje i bolje. Američka glumica to je još jednom dokazala i to fotografijom na kojoj pozira u oskudnom crnom bikiniju kojim je dodatni naglasila isklesanu liniju.

- Spremna za 2018. - poručila je glumica, a fotka joj je donijela mnoštvo komplimenata. Njezini obožavatelji zaključili su da bi bez problema mogla 'pomesti' i dvostruko mlađu konkurenciju.

Berry, koja se triput razvodila te ima sina Macea (4) i kćer Nahlu Arielu (9), s 18 godina preselila iz Chicaga u New York, no uskoro je ostala bez novca. Jedno vrijeme živjela je u skloništu za beskućnike. Kaže kako je zvala majku da joj pošalje novac, no odbila ju je. Danas kaže kako joj je na tome neizmjerno zahvalna.

- Kad mi nije htjela poslati novac, nismo pričale godinu dana. No sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene - zaključila je Halle. 

IZGLEDA SJAJNO Na crvenom tepihu sve oči bile su uprte u dekolte Halle Berry

Nakon toga zaposlila se kao konobarica i pronašla smještaj, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom. 


 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PATRICIA 05.01.2018.

    Lijepa,prelijepa bila i ostala.

  • First Lady 05.01.2018.

    Tražim nedostatak, ali ne mogu ga naći.... ako je od glave do pete prirodna i ako je u stvarnosti kao na fotki onda je stvarno lijepa žena.

  • Akull 05.01.2018.

    Dobra ko crni kruh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare