To je to što me zanima!

Spremna za prvu bračnu noć: Beyonce u prozirnom korzetu

Beyonce je u spotu utjelovila mladenku koja se pojavljuje u seksi donjem rublju. Dok pjeva o čovjeku koji ju je povrijedio u prozirnom korzetu šeće kroz sobu
Vidi originalni članak

Fotografije Beyonceinog (29) vjenčanja iz 2008. godine s Jay-Z-jem nikad nisu objavljene, no u posljednjem spotu Beyonce je dala naslutiti kako je najvažniji dan u njenom životu izgledao. Riječ je o spotu pjevačice za pjesmu 'Best Thing I Never Had' koja govori o bivšem ljubavniku koji ju je pustio da ode. 

Beyonce je u spotu utjelovila mladenku koja se pojavljuje u seksi donjem rublju. Dok pjeva o čovjeku koji ju je povrijedio, u bijelom, prozirnom korzetu i podvezicama šeće kroz sobu. Prije nego što stavi tijaru i veo na glavu pjevačica se previja na krevetu. Uskoro se pojavljuje u raskošnoj vjenčanici. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_109840 08.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Rijecanka_1 08.07.2011.

    Lijepa i zgodna zena!!

  • user_87544 08.07.2011.

    ....beyonce... mljac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare