To je to što me zanima!

Springsteen je na Broadwayju do kraja godine: Počašćen sam

U dobi od 68 godina, 'Boss' se odlučio za, kako kaže, intimnu atmosferu u kazalištu koje ima manje od tisuću mjesta. Bruce je 26 godina u braku s glazbenicom Patti koja je članica njegova E Street Banda
Vidi originalni članak

Američki glazbenik Bruce Springsteen (68) još jednom je produljio svoju seriju koncerata za koje gledatelji ponekad izdvajaju i stotine dolara i odlučio nastupati na Broadwayu do kraja godine.

- Počašćen sam i izuzetno mi je drago što nastavljamo dalje sa svirkom - rekao je Springsteen. 

Springsteenova Facebook stranica u srijedu je objavila poruku kojom najavljuje Bossove koncerte u dvorani Walter Kerr Theatre do 15. prosinca, što je treći put da je produžena njegova serija koncerata koja je počela u listopadu prošle godine.

Uz nekoliko stanki, koncerti će biti četiri do pet puta tjedno sve do polovice prosinca.

Koncerti legende rocka, kantautora i gitarista, koji je naviknut puniti stadione tijekom svoje duge karijere, prodaju se bez problema, a iako cijene karata kreću od 75 dolara, u preprodaji dosežu i tisuću.

U dobi od 68 godina, 'Boss' se odlučio za, kako kaže, intimnu atmosferu u kazalištu koje ima manje od tisuću mjesta. Bruce je 26 godina u braku s glazbenicom Patti Scialfom (64) koja je članica njegova E Street Banda.

Scialfa mu je druga supruga, a imaju kćer Jessicu (26) i sinove Evana (27) i Sama (24). Prije Patti, bio je u četverogodišnjem braku s nekadašnjom manekenkom Julianne Phillips (57). 

- Unatoč terapijama i lijekovima koje sam dobivao, koncerti su ipak moj ultimativni način borbe s tom gadnom bolešću. Sve je to utjecalo na moju obitelj, iako sam se trudio da sve sakrijem od djece. Najviše mi je pomogla Patti - rekao je Springsteen.

U depresiju je upao i zbog, kako tvrdi, slave i kritičara s kojima se u mladosti nije znao nositi. 

- Tko zna što bi bilo sa mnom da nije bilo moje supruge. Svaki dan bi me uvjeravala da će biti bolje i nije me prestala voljeti - ispričao je Bruce.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.03.2018.

    bravo boss

  • retita🦋 22.03.2018.

    "Secret Garden."UF!;)

  • Yasminn 22.03.2018.

    Kad ćemo ga moći vidjeti i čuti u Lijepoj našoj? Znam da ovakvu "zvjerku" nije lako dobiti, ali zanima me je li bar netko pokušao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare