To je to što me zanima!

Springsteenu kazna od 3300 kn, pio tekilu u nacionalnom parku

Isprva je rekao da nije kriv, ali Bruce se onda ipak izjasnio krivim za konzumaciju alkohola u zamjenu za odbacivanje dviju drugih optužbi (nesmotrena vožnja i vožnja pod utjecajem alkohola)
Vidi originalni članak

Legendarni roker Bruce Springsteen (71) kažnjen je s 540 dolara, što je oko 3300 kuna, nakon što se izjasnio krivim za konzumiranje alkohola u nacionalnom parku gdje je to zabranjeno, presudio je u srijedu savezni sudac. 

POGLEDAJTE VIDEO: Remi o koroni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uhićen je 14. studenoga 2020. jer je, kako je preko Zooma rekao na ročištu, popio 'dvije male tekile' u New Jersey's Gateway National Recreation Area.

Springsteenu se također na teret stavljala nesmotrena vožnja i vožnja pod utjecajem alkohola, ali je sud u srijedu odbacio te dvije optužbe, za koje ne postoji dovoljno dokaza.

Nakon što se početno izjasnio da nije kriv po tri optužbe, obrana i tužiteljstvo su se dogovorili da će se Springsteen izjasniti krivim za konzumaciju alkohola u zamjenu za odbacivanje dviju drugih optužbi i izbjegavanje suđenja. 

ZAJEDNIČKI PODCAST Obama priznao Springsteenu za okršaj: 'Udario sam ga u lice i slomio mu nos. Bio je rasist...'

Bio je smiren tijekom priznanja iako je znao da je konzumacija alkohola na tom mjestu zabranjena. Sudac Anthony Mautone je primijetio da se tek unatrag dvije godine konzumacija alkohola u parku smatra kršenjem zakona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 25.02.2021.

    sam je kriv

  • željeno korisničko ime 2 25.02.2021.

    To u kunama mora platiti?

  • LJEPOTICA 1 25.02.2021.

    Bruce slobodno ti dođi do nas i popij koju u parkić.Kod nas se obloču i direktno pred kamere!🍻Žene ih izbacuju pa opet primaju🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare