To je to što me zanima!

Sram ga bilo! Hugh u šetnji s Liz odmjerio seksi prolaznicu

Iako su prekinuli prije 15 godina, Hurley i Grant ostali su dobri prijatelji. Bivši par je viđen u idiličnoj šetnji koju je 'omela' atraktivna brineta u vrućim hlačicama
Vidi originalni članak

Hugh Grant (55) je poznat po tome da se, kako je i sam davno rekao, ne može kontrolirati pored lijepih žena. Iako je već u šestom desetljeću života, ništa se nije promijenilo. 

Naime, Grant je 'izgubio glavu' za dugonogom brinetom u vrućim hlačicama koja je prošla pored njega i Elizabeth Hurley (50) tijekom popodnevne šetnje londonskim ulicama. 

Paparazzi su uhvatili trenutak kada je djevojka prošla pored bivšeg para. Grant se odmah okrenuo za njom, a Hurley, koju je situacija, čini se, zabavljala, također je besramno odmijerila nepoznatu djevojku. 

Elizabeth i Hugh prekinuli su svoju 13-godišnju vezu 2000. godine, ali su ostali vrlo dobri prijatelji i susjedi. Grant je kum Elizabethinom sinu Damienu, kojeg je rodila 2002. s poduzetnikom Steveom Bingom (50) s kojim je brzo prekinula.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nicolenicole 14.09.2015.

    Dugonoga ?

  • vidum 14.09.2015.

    Mislim da je pita za mišljenje, nije li onaj remen na torbici ipak malo predugačak.

  • tmendas 14.09.2015.

    I !? Od gledanja nema j.... .a! Ak je zauzet nije oduzet. A i zdravo je malo pogledati druge (bar znaš s kim-čim barataš doma :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare