To je to što me zanima!

Srđan i Blanka pripremaju se šetajući pored mora...

Sportašica je nedavno otkrila da uživa u slobodi i kako je sretna bez dečka. U posljednje vrijeme šeta se i kupa s trenerom za psihološku pripremu
Vidi originalni članak

Najbolja svjetska skakačica u vis Blanka Vlašić (26) ovo ljeto se odmarala sama. Tvrdi kako uživa u slobodi i da je sretna bez dečka. Prije godinu dana prekinula je dugogodišnju vezu s Antoniom Ergotićem iz Vinkovaca. Upoznali su se na svadbi Blankine prijateljice u Slavoniji i on se zbog nje preselio u Split. Ljubav je puknula početkom 2008. Splićanka je prije nekoliko dana snimljena u muškom društvu. Šetali su pokraj mora, a onda su sjeli na zidić i razgovarali. Viđeni su i kako se kupaju na lokalnoj plaži. Mnogi su se zapitali je li se to sportašica zaljubila. Muškarac je jedriličar Srđan Cicarelli, bliski prijatelj Blankina trenera Bojana Marinovića. Oženjeni Srđan je često s Blankom jer je on njezin trener za psihološku pripremu.
Blanku su nedavno povezivali s norveškim bacačem koplja Andreasom Thorkildsenom (27), ali ona kaže da su samo prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • spavuljak 28.09.2009.

    Cisto za informaciju,iako je to totalno nebitno.......Srdjan je razveden!!!!!!!!!!!

  • labelwriter 28.09.2009.

    niko nije sretan bez sexa blana, nemora ona imat decka da se zadovolji

  • trrtrrt 28.09.2009.

    Nema decka prije rekorda i tocka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare