To je to što me zanima!

Srđana iz Masterchefa klince je pretvorila u humane kuhare

Dobrotvorna akcija namijenjena je za pomoć Crvenom križu i Marketu za potrebite u Opatiji. Srđana Jevtić je zajedno s djecom kuhala hranu koja se prodavala u akciji
Vidi originalni članak

U Opatiji su u subotu djeca iz liburnijskih vrtića i Srđana Jevtić, natjecateljica Masterchefa, kuhali i prodavali obroke, a prikupljene novce namijenili su Crvenom križu i Marketu za potrebite. Srđana je osmislila jelovnike koje je kuhalo osam grupa, a u svakoj grupi po desetero djece. 

- Moja uloga je da u tim malim velikim ljudima pobudim ljubav prema hrani i kuhanju, jer stol je jedini moment danas koji ljude i obitelj okupi zajedno - objasnila je svoju ulogu Srđana. 

Ona je obilazila stolove s mališanima, ali i kuhala svoja jela kako bi imali čim više hrane za dobrotvornu akciju. Inicijativa za kuhanjem je došla od dječijih vrtića te su oni prvi pomogli Marketu u Opatiji, koji će se otvoriti 22. prosinca. Voditelj programa je bio Dražen Turina Šajeta koji smatra da je spoj između Srđane i najmlađih dobar te da je humanitarna akcija nešto najplemenitije što se za djecu moglo napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • topir 27.11.2011.

    Baš fora..i svaka čast..

  • NinaBonita007 26.11.2011.

    Svake pohvale Srđana! Od malena klince učimo važnosti humanitarnog rada i što je još i važnije da kuhanje nije nikakava tlaka nego čista - zabava!

  • AdrianaZdrinšćak 26.11.2011.

    Bravo Srđana,bilo je ljepo,ugodno i ukusno

Komentiraj...
Vidi sve komentare