To je to što me zanima!

'Srce mi puca jer me je moj sin Josip Radeljak izbacio iz kuće'

Majka Josipa Dikana Radeljaka za Slobodnu Dalmaciju opisala je detalje obiteljske drame. Kaže da ona vodi spor sa sinom na sudu, kao i njegov polubrat Željan
Vidi originalni članak

Gjermina Radman (95) javila se u redakciju Slobodne Dalmacije nakon što je vidjela izvještaj sa suđenja svom starijem sinu Josipu Radeljaku u kojem ga se tereti za krivotvorenje isprave. 

Prema tim papirima njegov polubrat, Željan Radman, Radeljaku je navodno prepisao imovinu i poslovne udjele u kavani 'Semafor' i restoranu 'Pimpinella' u Splitu. Majka Dikana Radeljaka kaže da i ona vodi spor na sudu s njim.

Kaže da nije psihički bolesna te da je boli kad on na sudu govori da je dementna, a ne viđa je i ne brine se o njoj. 

- Meni srce puca, ali sa sinom Josipom raskrstila sam sve odnose 1992. godine kad me izbacio iz svoje kuće u Rimu. No ne želim da on na sudu govori kako sam dementna jer to nije istina. Pri zdravoj sam pameti unatoč svojim godinama. Tome mogu posvjedočiti svi koji me znaju, kao i njegova bivša supruga Beba Lončar s kojom se često čujem - rekla je Radeljakova majka za Slobodnu te dodala kako ona od lijekova pije samo one za srce te da je i dalje vitalna, uživa u životu i putuje svijetom. 

Gjermina je objasnila da je imala 23 godine, a Josip 13 mjeseci kad je ostao bez oca. Tad se odrekla imovine Radeljakovih u njegovu korist pa kaže da je on jako bogat. Kasnije se udala za Željanova oca, a Josipa nije vidjela 15 godina otkako ju je izbacio iz kuće. Kontaktirali su svega nekoliko puta. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • liliana 24.05.2015.

    Osuđujete čovjeka bez argumenata,postoji razlog za sve.Kakva je to mati koja o svome sinu priča takve stvari novinama.Majke štite i sinove ubojice,ova raspreda po novinama o čovjeku bez veze.

  • liliana 24.05.2015.

    Nitko ne odbacuje roditelja iz čistog mira,za sve postoji razlog.Ta mati vjerojatno preferira sina iz drugog braka i sve ostavlja njemu.ima Radeljak pravo.

  • liliana 24.05.2015.

    Postoji razlog zašto te je izbacio,sigurno ne iz čista mira.Očito si nešto zabrljala i dijelila sinove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare