To je to što me zanima!

Sreći nema kraja: Zakopčao je koturaljke nakon sedam godina

Kandidate su dočekali treneri Maja i Edo i lopta nasred terena. Edo im je otkrio da ih čeka trening vraćanja korijenima i da će danas igrati graničara
Vidi originalni članak

Kandidate je šokirao mali izazov u kojem je crveni tim odnio pobjedu i odlučio da Lidija prelazi u njihov tim dok je Ana otišla u plavi tim.

- Otkad je Lidija u našem timu, plavi nemaju baš velike šanse protiv nas - rekao je Roko, no Maca mu je rekla da je loše odabrao.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sad imaš, ne jednu koja želi do kraja ostati, nego dvije, mogle bi te izbaciti - pojasnila mu je Maca te dodala da je on jedan od favorita i da je opasnost svima. 

- Tko god te tako gleda, napravit će sve da te pošalje doma - kazala je Maca. Mirna je za to vrijeme pričala s Anom.

- Ti znaš da će se tebe prve riješiti ako ne izgubiš dobre kile - rekla je Mirna, a Ana je odgovorila da je toga svjesna jer je tek sad postala članom njihova tima. 

Kandidate su dočekali treneri Maja i Edo i lopta nasred terena. Edo im je otkrio da ih čeka trening vraćanja korijenima i da će danas igrati graničara. Sve kandidate je to razveselilo, a na kraju su ostali Mirna, Lidija, Gurka i Maca. Prvu rundu je pobijedio plavi tim, a zatim i drugu, i to zahvaljujući novom članu - Ani, koja je na kraju igre uspjela loptom pogoditi Roka.

- Kad vidim Lidiju i sebe, mislim da je plavi tim više profitirao sa mnom. Roko je dobro odlučio - zaključila je Ana. Maja je pozvala Gurku da malo popričaju, a on joj je otkrio da mu jako nedostaje supruga te da se jako veseli svome prvom djetetu. Na pitanje kako je biti jedini muškarac u timu, rekao je: 'Stanje je dobro, a ja sam izbacio neke stvari koje su me mučile do sada, kao kada djevojke počnu previše pričati, to mi je odvlačilo pozornost, no to sam raščistio i super mi je'. 

Maja ga je upitala kada posljednji put obuo koturaljke, a kad joj je Gurka rekao da je to bilo prije sedam godina, kada ih je još mogao zakopčati, trenerica mu je rekla da ima za njega iznenađenje. S koturaljkama u rukama, pojavila se Vladimirova sestra, a Gurka se rasplakao od sreće. Nakon dva mjeseca što ga nije vidjela sestra mu je rekla da je iznenađena njegovim napretkom i kilogramima koje je izgubio.

Gurka je koturaljke obuo bez problema, a njegovoj sreći nije bilo kraja, što je potvrdila i sestra. No, to nije bilo jedino iznenađenje.

- Da ti nešto još za kraj dam…- rekla je sestra i dala Gurki sličicu ultrazvuka njegovog budućeg sina pa se kapetan Štrumpfova ponovno rasplakao od sreće rekavši da mu je to dodatna motivacija za ulazak u finale.

U razgovoru s Danijelom Edo ju je upitao što joj smeta ovdje, a ona je rekla da joj jako nedostaje obitelj jer se naviknula da se čuju sto puta na dan.

- Ja u tebi trebam vidjeti snagu'', rekao joj je Edo te je pitao želi li razgovarati sa svojima doma i pružio joj mobitel.

- Htjela sam mu dokazati da ja to mogu i zato sam odbila - rekla je Danijela, a Edo joj dao telefon da ipak nazove mamu, no ona se nije javila pa je Danijela bila tužna. No, onda je uslijedio šok jer joj je Edo doveo brata Jerka i sestru Vlatku. Danijela se rasplakala od sreće, a sestra i brat rekli su da ne bi mogli živjeti bez Danijele, koja im je uzor. 'Ma sad idem do kraja', presretna je bila Danijela.

Nutricinoistica Martina došla je u goste Sari i Maci te ih podučila kako napraviti brzo, a zdravo jelo – 'ribu u škartocu'. Iako Maca nije ljubiteljica ribe, na kraju je pohvalila recept kao i spremljenu ribu u kojoj je uživala. Maja i Edo kandidatima su obznanili da će im najaviti veliki izazov i 'nešto veliko'.

- Morat ćete sagraditi suhozid - rekla im je Maja, a neki kandidati nikad nisu čuli za tu riječ.

- Nagrada je kilogram osobne prednosti na vaganju, a to znači da ćete se morati dogovoriti unutar tima kome ćete dati nagradu. Ovo je ujedno i najvrjednija nagrada za sada jer ćete na sljedeće vaganje ići individualno, a ne kao tim - rekao im je Edo, a Mirna je rekla da ju je toga malo strah jer nema više potpore tima i svatko je za sebe.

Na vagi se tako više neće gledati uspjeh ovog ciklusa, nego cjelokupna skinuta masa, a sve zato jer stižu izazivači. '

- Na vagu će doći svi kandidati koji su bili u showu - objasnio je Edo, a kandidati su se razveselili što će ponovno vidjeti stare kolege. Treneri su pozvali klesara, koji je objasnio kandidatima kako se gradi suhozid i što im je sve potrebno činiti, a plavi su morali izbaciti jednog člana iz svog tima jer ih je bilo više nego crvenih. Dječjom brojalicom izbacili su Neu, a ona je bila jedina koja je u životu sagradila suhozid, no to nitko nije znao. Na kraju je pobijedio crveni tim, a igrom na sreću odlučeno je da će Roko dobiti kilogram prednosti na vaganju.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare