To je to što me zanima!

Srećko traži sreću: 'Potrebna mi je žena koja vjeruje u Boga'

Želio bih pronaći ženu iz Hrvatske jer bi pasala mome načinu života. Bio sam u vezi s Kanađankama, no to nije funkcioniralo iz mnogo razloga, rekao je
Vidi originalni članak

Nove epizode agrorealityja 'Ljubav je na selu' stižu na RTL već ove nedjelje, a jedan od kandidata je Srećko Ponjavić (33). On dolazi iz Lethbridgea u Kanadi, ali htio bi oženiti 'domaću' djevojku pa se nada kako će u showu uspjeti pronaći ljubav.

Zbog čega ste se odlučili prijaviti u show i tako pronaći ljubav?

Vidio sam prijave za sezonu na društvenim mrežama i pomislio kako bi to bilo jedno lijepo iskustvo. Naravno, nadam se da ću pronaći nekoga s kim ću se povezati, a i super je to što ću opet vidjeti Hrvatsku.

Otac Vas je opisao kao partijanera, što kažete na to? Volite li izlaziti, piti alkohol, zabavljati se s prijateljima?

Oduvijek sam volio izlaziti s prijateljima, no sada više ne toliko kao u 20-tima. Sad imam više odgovornosti i bitno mi je zdravlje pa životni stil partijanera ne ide ruku pod ruku s mojim prioritetima. I dalje, kada mogu, uživam u hladnom pivu i koktelima s prijateljima.

Kakvu ženu tražite? Želite li da fešta s Vama i pomaže Vam na farmi?

Volio bih pronaći nekoga tko ima dobar karakter, dobra je osoba i voli raditi. Nekoga tko će mi pomoći na farmi. Ženu od vjere koja će biti dobra majka i supruga. Nekoga tko će se dobro slagati s mojom obitelji i prijateljima.

Kakvu ženu žele Vaši roditelji da pronađete?

Moja obitelj bi voljela da pronađem dobru ženu koja vjeruje u Boga. Nekoga tko će mi biti dobra supruga i majka jednog dana.

SREĆKO IZ 'LJUBAV JE NA SELU' 'Želi Hrvaticu, Kanađanke mu se ne sviđaju. Sve ih je probao'

Postoji li razlog zbog kojeg želite naći ženu iz Hrvatske, a ne iz Kanade?

Želio bih pronaći ženu iz Hrvatske jer bi pasala mome načinu života. Bio sam u vezi s Kanađankama, no to nije funkcioniralo iz mnogo razloga. Glavni je taj što sam tražim dugu vezu s osobom koja je dobre naravi.

Želite li imati djecu?

Da, želio bih imati djecu i obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Planirate li ikada živjeti u Hrvatskoj?

Volio bih jednog dana živjeti u Hrvatskoj. Uživam biti pokraj mora…

Zbog čega je Vaš prijatelj Travis rekao da Kanađanke ne mogu pratiti Vaš tempo?

Travis je pričao o tome na koji način živim svoj život, a budući da radim dva posla, stalno sam u pokretu, a Kanađani su više opušten narod.

Možete li opisati kako izgleda jedan Vaš dan u Kanadi?

Prvo odem ujutro u teretanu, a onda na posao gdje radim kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila. Nakon posla odem na svoju farmu gdje radim što god treba, ovisno o godišnjem dobu. Svoje slobodno vrijeme, pak, pokušavam iskoristiti da posjetim prijatelje i svoju obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zeljkic 04.09.2019.

    a svaštaaa.....onda na krivom mjestu tražiš ženu...odi stani pred crkvu pa poslije mise možda koja naleti.....

  • tina096 04.09.2019.

    Gori su ovi što gledaju takve emisije, ajde prva sezona je bila nešto novo i ljudi su gledali iz znatiželje, ali dalje se pretvorilo u živu sprdačinu i ismijavanje kandidata....

  • Danijela33 04.09.2019.

    Ruzan a uvjetuje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare