To je to što me zanima!

Sretan 50. rođendan: S djecom i Angie Brad slavi u Australiji

Brad Pitt, koji danas puni 50 godina, nije planirao raditi veliki tulum. Jedan od najvećih holivudskih zavodnika karijeru je počeo 1978. u TV sapunici 'Dallas'
Vidi originalni članak

Žene ga obožavaju još otkako je 1991. snimio “Thelmu & Louise”, a dvaput su ga proglasili najseksi živućim muškarcem. 
Iako je ljubio mnoge holivudske zvijezde poput Gwyneth Paltrow, s kojom je bio zaručen, i Jennifer Aniston, s kojom je pet godina bio u braku, Brad se od 2005. pretvorio u obiteljskog muškarca. S partnericom Angelinom Jolie odgaja šestero djece koje naziva svojim najvećim ljubavima.

Pitt, koji danas puni 50 godina, nije planirao raditi tulum, nego će rođendan proslaviti s obitelji u Australiji. Jedan od najvećih holivudskih zavodnika karijeru je počeo 1978. u TV sapunici “Dallas”. Svjetsku slavu stekao je sredinom 90-ih filmovima “Intervju s vampirom” i “Legenda o jeseni”. 

Od tada je igrao najrazličitije likove - od novinara, romantičara, antičkih junaka i snagatora pa sve do inteligentnih i šarmantnih lopova.

Nažalost, Oscara još nije dobio, ali utjehu pronalazi na bankovnom računu. Pitt je “težak” 1,1 milijardu kuna. Samo za ulogu u “Oceanovih 11” zaradio je vrtoglavih 170 milijuna kuna te je postao najplaćeniji glumac u Hollywoodu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Stingray 18.12.2013.

    pregazilo i tebe vrijeme

  • WOMANIZER 18.12.2013.

    čestitke, sretan rođendan! :D....novo desetljeće je tu, to treba proslaviti! :)

  • SamoKažem 18.12.2013.

    godine idu, ljepota ostaje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare