To je to što me zanima!

Sretan rođendan J.Lo: Ovako i mi želimo izgledati s 48 godina

OTPORNA NA STARENJE Latino diva Jennifer Lopez i dalje privlači pozornost svojim oblinama i utegnutim tijelom, ali i zanimljivim ljubavnim životom
Vidi originalni članak

 

Jennifer Lopez  rođendan je proslavila u društvu dečka Alexa Rodrigueza, koji je istodobno slavio 42. rođendan.

Pažnju je privukla fantastičnom linijom koju je istaknula uskom haljinom ispod koje se vidjelo da ne nosi ni grudnjak ni gaćice.

Pjevačica i glumica prodala je više od 35 milijuna albuma diljem svijeta i glumila u više filmskih hitova, među kojima su i 'Za sve je kriva svekrva' i 'Vjenčanje iz vedra neba'. 

2001. godine, film 'Vjenčanje iz vedra neba' zaradio je najviše novaca na američkim kino blagajnama, a njezin album 'J.Lo' bio je prvi na ljestvici Top 200

Zahvaljujući dva istovremena prva mjesta, Jennifer Lopez postala je prva žena u povijesti čiji su film i album bili broj jedan u istom tjednu.

Latino diva, koja danas slavi 48. rođendan, i dalje privlači pozornost svojim oblinama i utegnutim tijelom, ali i zanimljivim ljubavnim životom.

Za zgodnog Kubanca Ojanija Nou udala 1997, a razvela godinu dana kasnije. U godinama koje su uslijedile, pjevačica je vodila i sudski spor sa bivšim suprugom, koji je prijetio da će objaviti njihov kućni video.

Od 1999. do 2001. godine JLo. se zabavljala s reperom Seanom Combsom, poznatim i kao P. Diddy. Do danas su ostali dobri prijatelji.

Krajem 2001. godine ponovo se zaklela na vječnu ljubav, ovaj put plesaču Chrisu Juddu. Brak nije dugo potrajao – par je u studenom 2002. godine već bio razveden.

Kada je bila s Benom Affleckom, paparazzi su je pratili u stopu. Prohodali su 2002., a zajedno su bili dvije godine.

U treću bračnu luku uplovila je s Marcom Anthonyjem. Od 2004. do 2012. godine trajala je bračna idila iz koje je pjevački par dobio blizance. Upravo zbog djece su i dan-danas u dobrim odnosima.

Nakon Chrissa Judda, Lopez je pala na još jednog plesača - zgodnog Caspera Smarta. Ipak, ni njihova ljubav nije bila zauvijek.

Nakon Toga pripisivali su joj aferu s mlađahnim reperom Drakeom.

Danas ljubi bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza kojem je navodno oprostila nevjeru.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • boli_me_fifi14 25.07.2017.

    Usao bi u nju kao agrokor u krizu

  • serpentine 25.07.2017.

    Ona stvarno kako godine prolaze je sve ljepsa i ljepsa

  • Mthesecond 25.07.2017.

    Sretan joj rođendan i usput jedna "opaska" onima koji je tu uzdižu po ljepoti,gledaju kao božicu ljepote...Žena jest zgodna za svoje godine,ali pisati"prelijepa","predivna"...Jel netko nju vidio bez šminke,jel netko vidio njene fotke bez kilo šminke,te maske koju stavlja na sebe? :) Ja sam se uplašio,stresao kad sam je vidio...Hahaha...Nemojmo pretjerivati...Ja sam uvjeren da su pojedine komentatorice tu daleko,daleko ljepše od nje...Liv Tyler je lijepa,lijepa je Charlize Theron,lijepa je Kylie Minogue,lijepa je Kelly Brook,lijepa je Bellucci,a Lopezova ne spada u tu grupu...Zgodna jest za te godine velim,ali lijepa nikako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare