To je to što me zanima!

Sretan Rođendan! Pink s kćeri poželjela Ellen sve najljepše

Pjevačica je 8-mjesečnu Willow u rođendanskoj čestitci za Ellen DeGEneres pokazala kao iznenađenje. Voditeljica se na čestitkama zahvalila putem Twittera
Vidi originalni članak

Brojni prijatelji i gosti njezinog showa, čestitali su Ellen DeGeneres 54. rođendan u četvrtak. Jedna od najoriginalnijih čestitki bila je ona pjevačice Pink (32). Snimila je čestitku u svom domu, a društvo joj je radila 8-mjesečna kćer Willow koja se rado nasmijala kameri. 

- Hej Ellen. Volim te, volim te, volim te. Sretan ti rođendan - poručila je Pink poznatoj voditeljici te dodala da joj ove godine želi puno smijeha, ljubavi, spavanja do kasno i više slobodnog vremena. Kćer joj je pokazala kao iznenađenje. Pjevačica je kćerkicu dobila sa suprugom Careyjem Hartom.  U videu je prikazan i dio kad Pink pleše s Ellen dok je gostovala kod nje u showu. 

Ellen se putem svog Twitter profila zahvalila svima na čestitkama. 

- Toliko ljudi mi je rođendan učinilo posebnim. Hvala vam - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gato_negro 28.01.2012.

    Jako lijepa bebica, i po samoj Pink i okolini mogu zaključiti da je neće odgajati u stilu većine celebova, koji svoju djecu mažu šminkom, oblače u skupe krpice i prostituraju po medijima kao neka Madonna ili Katie Holmes. I sviđa mi se njihova kućica, nije velika ali djeluje puna ljubavi :)

  • musicfan17 28.01.2012.

    ajme preslatke su pink i njena kćer <3 i ellen <3

  • vidovnjak 28.01.2012.

    beba med medeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare