To je to što me zanima!

Sretna desetka donosi popuste na najpoželjnije modele trapera

Bezvremenski jeans i ove je godine zavladao modnom scenom. Na velika vrata vratio se u oversized obliku, upotpunjen cool naljepnicama i zanimljivim uzorcima
Vidi originalni članak

Ovaj se materijal brzo prilagođava aktualnim trendovima, stoga, bez obzira gdje ga nosili i koji model odabrali, uvijek ćete izgledati moderno i chic. Sada se već zasigurno pitate gdje možete pronaći najbolje jeans modele? Posjetite Avenue Mall u srijedu, 10.8., i otkrijte sami – Sretna desetka idealna je prilika da osvježite svoju garderobu najpoželjnijim modelima na super popustima! 

Oversized traperice apsolutni su must-have ove godine, a možete birati između više boja i modela. Ukoliko želite začiniti svoj look odvažnim dodacima, odaberite cool naljepnice koje čine dobitnu modnu kombinaciju. Za one koje više vole igrati na sigurno traper košulja s decentnim, ali modernim uzorkom pravi je izbor.

Bez obzira jeste li se zaputile na kavu s prijateljicama ili planirate večernji izlazak, neka vaš glavni adut bude zavodljivi komad jeansa koji će plijeniti pažnju svih oko vas. Odaberite „isprani“ ili „poderani“ traper, modele koji su ove sezone izrazito popularni. Svojoj kombinaciji dodajte omiljene komade nakita i spremne ste za odličan provod! 

Iskoristite jedinstvenu priliku i posjetite Avenue Mall ove srijede, brojne trgovine pripremile su pregršt popusta i super pogodnosti samo za vas! Što vas sve čeka otkrijte na Sretna desetka.

Idi na 24sata