To je to što me zanima!

'Sretna sam što mogu raditi što hoću i spavati s kim želim'

Model i glumica koja se proslavila kad se pojavila u spotu Robina Thickea u intervjuu za Cosmopolitan, pokazala je obline i progovorila o novim projektima
Vidi originalni članak

Model i glumica, koja je najpoznatija po svom plesu u spotu Robina Thickea (37) za pjesmu 'Blurred Lines', na  najnovijem snimanju za Cosmopolitan još je jednom pokazala svoje obline. 

Emily Ratajkowski (23) u intervjuu je izjavila da nosi što hoće, pleše kako hoće i spava s kim hoće. Tvrdi i da su njezine grudi prirodne te da se nikad nije podvrgnula plastičnim operacijama. 

Progovorila je i o svojim najnovijim projektima, kao što je uloga u filmu 'Gone Girl'. Emily u filmu glumi ljubavnicu Bena Afflecka.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mél.C.B.🌼 01.10.2014.

    sloboda je najveca vrijednost koju imamo, to nam tek udje u glavu kad je izgubimo.. stoga, neka cura uziva u blagodatima svoje slobode!! :)

  • CikaFajer 01.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • plavizeppelin 01.10.2014.

    bravo mala, znači ima nas više....

Komentiraj...
Vidi sve komentare