To je to što me zanima!

Sretno djetinjstvo? Manekenka (10) iz Francuske šokira svijet

Thylane (10) već je snimala za Vogue i radila s Tomom Fordom, a navodno je zbog editorijala s njom posao izgubila i bivša urednica francuskog Voguea Carine Roitfeld
Vidi originalni članak

Jedna od zvijezda editorijala koji je Carine Roitfeld navodno stajao uredničke fotelje francuskog Voguea, desetogodišnja Thylane Lena-Rose Blondeau ima više posla nego niz njezinih starijih kolegica.

Djevojčica na čijoj Facebook stranici piše da je rođena 2001. u Obali Bjelokosti pažnju javnosti prvi je put privukla pojavljivanjem u editorijalu koji je stilizirao Tom Ford. S nekoliko drugih djevojčica pozirala je u skupocjenoj dizajnerskoj odjeći, savršeno našminkana i u cipelama s visokim potpeticama.

Iako je ovaj editorijal izazvao šok javnosti, čini se da poslu mlade Thylane uopće nije naškodio. Modna industrija u svoju obranu postavlja pitanje - zašto 15-godišnjakinja može biti na Vogueovoj naslovnici, a desetogodišnjakinja ne, kad su obje maloljetne? Koliko god ovo pitanje bilo kontroverzno, Thylane je trenutačno jedan od najtraženijih modela.

Već sad vjerna kopija Brigitte Bardot i Lare Stone, ova djevojčica pojavila se i na naslovnici Vogue Enfantsa, a modna industrija predviđa joj svijetlu budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • cicciolina 04.08.2011.

    Mislim da nema nikakve razlike između one dice koja šivaju patike i nogometne lopte ili beru pamuk i ove male....u svakom slučaju odrasli zarađuju na njima, oduzimaju im pravo na djetinjstvo i to je sramotno...a da ne govorimo koji su raj za pedofile ovakve male Lolite, koji svršavaju na ovim slikama...katastrofa!!!!!

  • trčka 04.08.2011.

    Koliko to dijete uopće liči na sebe??? Ispod tone šminke, za koju godinu, bit će lice 45-o godišnjakinje. Žalosno... Čak i perverzno!!!!

  • lili14 04.08.2011.

    lijepa curica....ali ipak ne znam sta bih rekla na ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare