To je to što me zanima!

Sretno! Mirta je otišla na izbor za Miss Universe u Las Vegas

Budući da je Barbara Ljiljak, Miss Universe Hrvatske 2015., imala nezgodu prilikom koje je slomila ruku, na glamuroznom svjetskom izboru zamijeniti će je lijepa Mirta
Vidi originalni članak

Mirta Kuštan, druga pratilja Miss Universe Hrvatske 2015., otputovala je jutros na svjetski izbor Miss Universe 2015. koji će se održati 20. prosinca u Planet Hollywood resort & casinu u Las Vegasu. Na zagrebački aerodrom Pleso u ranim jutarnjim satima dovezli su je Vladimir i Marija Kraljević koji su dan ranije ispratili i Miss Universe Slovenije 2015. Anu Haložan jer su vlasnici licence za Hrvatsku i Sloveniju. 

Budući da je Barbara Ljiljak, Miss Universe Hrvatske 2015., imala nezgodu prilikom koje je slomila ruku, na glamuroznom svjetskom izboru zamijeniti će je lijepa Mirta, dok će se Barbara svojim obavezama misice vratiti čim se u potpunosti oporavi kroz mjesec dana. 

Kako se Barbara Ljiljak ozlijedila samo nekoliko dana prije puta Direkcija Miss Universe Hrvatske je morala u svega nekoliko dana pripremiti novu hrvatsku predstavnicu za ono što je očekuje pri dolasku u Las Vegas. Budući da dvadesetdvogodišnja Mirta Kuštan, studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu, već izvrsno govori engleski i njemački jezik na sastanku u školi stranih jezika dobila je savjete o predstavljanju Hrvatske na engleskom jeziku.

Mirtu pri dolasku na svjetski izbor Miss Universe 2015. očekuju brojne aktivnosti, preliminarno natjecanje, probe koreografije te brojna snimanja.

Miss Universe Hrvatske predstavit će se na paradi Nacionalnih kostima u kostimu koji je inspiriran plavetnilom Jadrana i crvenim zlarinskim koraljima.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dark Plant 03.12.2015.

    Ima toliko prekrasnih cura kod nas pa mi nikako nije jasno kako su na tim natjecanjima ljepote uvijek one koje su u kategoriji PROSJEK. U šetnji, na ulici nađeš bar deset boljih.

  • boo1506 03.12.2015.

    Ova ista Vanja Mamić. Ljepša je miss od ove 100puta.

  • ibee 03.12.2015.

    a i nije bas. neka al nek se veseli

Komentiraj...
Vidi sve komentare