To je to što me zanima!

Srpska DJ-ica je u 28. godini umrla od lijekova u Japanu

KARIJERA U USPONU Valentina je u Japan je preselila 2014. te je postala poznata DJ-ica. Nastupala je u velikim klubovima i na popularnim festivalima kao što su 'Ultra' i 'Fuji'
Vidi originalni članak

Glazbena zvijezda u usponu, Valentina Fjodorov, tragično je preminula još 28. prosinca, ali se do danas nije službeno znalo. Umjetnica rodom iz srpskog Bora, preminula je u Japanu od prekomjerne doze lijekova koje je koristila kao redovnu terapiju. Srce joj je stalo, a imala je 27 godina, javlja srpski Blic.

Valentina, koja je u Srbiji završila muzičku akademiju, u Japan je preselila 2014. te je postala jako popularna DJ - ica. Nastupala je u velikim klubovima i na popularnim festivalima kao što su 'Ultra' i 'Fuji'.

Valentinin suprug i menadžer Aaron Terulli, inače vlasnik producentske kuće za koju je ona nastupala, ispričao je za Blic' tragičnu sudbinu mlade Boranke.

- Ona je bila najljepša žena koju je itko ikada vidio. Svi su je voljeli. Voljela je glazbu, svirala je klavir otkad je bila mala. Glazba je bila njena strast. Voljela je plesati, a kada je počela raditi kao DJ, nije mogla prestati stvarati glazbu - rekao je. Dodaje da je Valentina nastupala čak 70 puta za posljednje dvije godine u raznim azijskim zemljama.

- Nastupala je u Japanu, Kambodži, puštala je glazbu na festivalu na plaži u Goi, pred 3.000 ljudi. Imala je puno fanova, čak i u Indiji - dodao je.

Terulli, inače Njujorčanin, kaže da se sa Valentinom upoznao u Beogradu, prije nego što se ona preselila u Japan.

- Sjećam se da smo se 'vjenčali' nakon dva dana poznavanja preko SMS-a. Pravo vjenčanje obavili smo u kolovozu 2014. i od tada smo živjeli u Japanu. Valentina je voljela Japan, voljela je život u toj zemlji. Bila je predivna. Njezino vrijeme je tek dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala - rekao je shrvani Aaron.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinez 30.01.2018.

    Shrvani ju je shrvano držao na tableticama miki mausa i šilje. Nije mi jasno da nitko ne obraća pozornost na tog lika koji je i sam na tableticama. Umjesto da mu izvade malo krvi i odrade tu nepoznanicu kako treba, ne, oni nagađaju šta je to nju držalo budnom po dva tri dana godinama.

  • koko82 24.01.2018.

    a zamisli pročitat doktorski rukopis na uputama za lijek... i jos k tome japanski....

  • IndodaM 23.01.2018.

    Čudne lijekove je rabila i to još japanske!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare