To je to što me zanima!

Srpska glumica Nevena Ristić u vezi je s pjevačem grupe Joy

Upoznali smo se na rođendanu malog Donata, sina od Doris. Spontano smo došli na ideju da mu budem gost u spotu. Tako je počelo i naše druženje, kaže Nevena
Vidi originalni članak

Sretna sam i zaljubljena. Na početku smo, ali osjećam se mirno i spokojno. Prepustili smo se lijepoj sudbini, rekla nam je zvijezda serije ‘Vatre ivanjske’ Nevena Ristić (25) o svojoj dva mjeseca dugo vezi s pjevačem grupe Joy Markom Vukesom Vukyjem (25). 

S kolegicom Doris Pinčić glumila je u Markovom spotu ‘Ljubavnice’. 

- Upoznali smo se prije toga na rođendanu malog Donata, sina od Doris. Spontano smo došli na ideju da budem gost u spotu za novi singl. Tako je počelo i naše druženje, a prijateljstvo je preraslo u ovo što je sad - kaže. 

Ona živi u Beogradu, a Marko u Mariji Bistrici. Daljina im, kaže, nije prepreka. 

- Često se vidimo. Ako je on slobodan, dođe kod mene, a ako ja nemam obaveza otputujem k njemu. Trudimo se što više biti zajedno - kaže glumica, koja s prijateljima u Beogradu osniva putujuće kazalište. 

- Trenutačno se bavim rješavanjem papirologije oko toga, ali me jako veseli - govori. 

Nevena je bila zaručena za srpskog breakdancera Vladimira Arsenijevića. 

- Dugo sam bila sama i dosta radila. Pomalo sam se povukla u sebe, a susret s Markom me doista preporodio - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sveznalicaznasve 03.06.2015.

    Kako izgleda sreća kad se uveća? Tko ne zna pozadinu cijele ove priče bi i povjerovao. ovako zna se cijena ljubavi. par članaka, nekoliko naslovnica pa aj ti mala u Srbiju kući.

  • mamaan 12.05.2015.

    sve za slavu! lakse se dode do cilja uz neku "selebriti" nego neku anonimku...al kao sto đole kaze..voleo je lepu al sirotu uzo bi je samo da je znao voles jednom u zivotu sad bogatu il sirotu to ne bira pamet nego srce...steta sto to uglavnom ljudi kasno shvate

  • kresimirvulic 11.05.2015.

    Severina, tamo, ova amo, Nikolina Pišek tamo, Janko Popović Volarić isto ljubi Srpsku glumicu (amo) Nives Celzijus tamo, Frano Lasić amo...Čovječe treba pod hitno kupiti neku zemlju na Bajakovu i motel napraviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare