To je to što me zanima!

Srpska manekenka iznenadila izgledom: Pozirala bez šminke

Fotografirala se u sportskoj odjeći s kapom, a u opis objave je stavila: 'No filter'. Inače, manekenka je nedavno priznala da je unatoč umoru najsretnija na svijetu
Vidi originalni članak

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, srpski nogometaš Luka Jović (22) koji igra za Real Madrid, u rujnu su dobili sina Alekseja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sofija je rodila u privatnoj klinici u Španjolskoj gdje golupčići i žive, a sada je pozirala u nesvakidašnjem izdanju. Objavila je fotografiju na kojoj, čini se, nema ni trunke šminke.

Fotkala se u sportskoj odjeći s kapom, a u opis objave je stavila: 'No filter'. Inače, manekenka je nedavno priznala da je unatoč umoru najsretnija na svijetu.

- Preumorna sam, što je i normalno, ali zato je beba naspavana. Još sam pod dojmom svega što se dogodilo. Sedam dana je premalo da bi se sve te divne emocije stišale. Gledam to malo stvorenje u naručju i razmišljam kako je život čudo, jedno veliko čudo! - rekla je za HELLO!.

NEDAVNO RODILA Manekenku Sofiju umorila je beba: Ovo je četvrti dan bez sna

Dodala je kako sve do trudnoće nije nikome polagala račune.

- Niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o tisuću stvari, javlja se milijun bojazni, sumnji… Strepim hoću li biti dobra majka, hoću li uspjeti dijete pravilno odgojiti. Željela bih izbjeći greške, a svjesna sam da nema roditelja koji nije griješio - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • judaspriest 04.11.2020.

    Sta je ovo👿

  • Trump Jong Un 03.11.2020.

    O svemu razmišlja samo o kuhanju ne, ali nije jedina

Komentiraj...
Vidi sve komentare