To je to što me zanima!

Srpska pjevačica pozitivna je na koronu: Polako kreću simptomi

Milice, drži se. Izdržat ćeš ti to, a onda nam spremaj neke nove pjesme. Zaželjela te se tvoja publika, samo su neki od komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Milica Todorović, pobjednica 'Zvezda Granda', pozitivna je na korona virus, javlja Kurir. 

- Napravila sam test u isto vrijeme kada i Slavica Ćukteraš. Posljednjih nekoliko dana bile smo provodili zajedno, a test je pokazao da sam pozitivna. U početku sam se osjećala dobro, ali već sada polako nastupaju simptomi. Temperatura, točnije. Sa Slavicom sam u kućnoj sam izolaciji i pridržavamo se svih mjera. Tako će i biti sve dok test ne pokaže da smo negativne na COVID-19 - rekla je Milica za Kurir. 

Pjevačica se još uvijek nije oglasila na društvenim mrežama. Ipak, brojni pratitelji 'zatrpali' su njezin Instagram profil porukama podrške nakon što su saznali da je pozitivna na koronu. 

- Milice, drži se. Izdržat ćeš ti to, a onda nam spremaj neke nove pjesme. Zaželjela te se tvoja publika - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • čovik-s-juga 02.07.2020.

    Jedina prirodna pevaljka u Srbiji. Ima pjesmu na You Tubeu sa 150 mil. pregleda. Drži se Milice.

  • mark13 01.07.2020.

    Dajte mi recite ko ju nema ? 99.9% ljudi ju ima jer su bili virozni , prehlađeni , imali gripu tj. imali neku respiratornu bolest tipa prehlade i imaju automatski koronu i u čemu je problem nek si popije vitamin C ili nek se narolja rakije i sutra bu zdrava. Pa nema Covid 19 - Sars 2 - Sidu - Boginje - Koleru ......

  • Stevo.Horvat 01.07.2020.

    Moja sućut familiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare