To je to što me zanima!

Srpska starleta pokazala cipele u vrijednosti 750 tisuća kuna...

Sve ovo ima i Tijana Ajfon. Unakazila se operacijama. Stavi neku majicu na sebe kada već imaš toliko veliki ormar, samo su neki od komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Srpska starleta Tamara Djurić (28) proslavila se nakon što je sudjelovala u reality showu 'Farma'. Na društvenim mrežama ima tisuće obožavatelja, a svakodnevno se hvali i luksuznim stilom života. 

Ovaj put odlučila je otvoriti vrata svog ormara, točnije 'walk in closet' kojeg se ne bi posramile niti puno veće zvijezde. Louis Vuitton, D&G, Gucci samo su neki od luksuznih brendova koji se mogu naći u starletinom ormaru. 

Ormar kao manja garsonijera, a na cipele je potrošila oko 750 tisuća kuna, prenosi Telegraf.rs. No, brojni gledatelji emisije 'U ormaru kod' nizali su negativne komentare na Tamarin račun.

- Sve ovo ima i Tijana Ajfon. Unakazila se operacijama. Stavi neku majicu na sebe kada već imaš toliko veliki ormar - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Tamara se pohvalila i kako je trudna, a uskoro bi trebala i stari pred oltar. Još uvijek nije pronašla vjenčanicu, a otkrila je i kako je sestra Aleksandra uzbuđenija od nje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bolna_istina 08.06.2020.

    I koliko si dala za cipele? Dva puta.

  • sexy_trubadur 08.06.2020.

    ova zadnja slike je ko tunel kroz karavanke ,,sa jedne strane ulaze slovenci ,,sa drugog kraja austrijanci ,a cura naplacuje cestarinu

  • Lucky Luke 07.06.2020.

    Kazneni zakon RH u čl.157 st.(3) kaže: Tko putem sredstava javnog informiranja i drugih sličnih sredstava oglašava prostituciju, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare