To je to što me zanima!

Srpska starleta u izolaciji: Jela namaz pa 'servirala' bradavice

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti i pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) spremno je pozirala fotografu uživajući u slatkom namazu u Novom Sadu, gdje se nalazi u samoizolaciji zbog korona virusa.

Pozornost je privukla rozim ogrtačem koji je kasnije skinula pa je kamerama 'servirala' osebujne atribute i bradavice koje su joj se nazirale.

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak. 

BRZO JE PUŠTENA DOMA Stanija iz 'Farme' završila je u bolnici: 'Trenirala je, nije jela...'

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'.

Pokušala je biti i pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. Ipak, to je nije spriječilo da snimi nekoliko pjesama...

POGLEDAJTE GALERIJU:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Aneli90 09.04.2020.

    Usranija

  • djberg34 09.04.2020.

    Koga uopce zanima

  • 09.04.2020.

    Sad pozovimo Lidiju Bačić, Maju Šuput, Nives Celzijus i njima slične da i one brzo u gaćicama i bez njih istrče na balkon i obraduju “fanove” sisama, medjunozjima i sličnim. Zanimljivo, sve se bliže ili su prevalile četrdesetu. Nešto za psihologe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare