To je to što me zanima!

Srpska voditeljica došla u minici pa 'pljušte' nepristojne ponude

Dajana na televiziji nerijetko pokazuje zavidnu liniju. Osim što radi kao voditeljica, Paunović se rano počela baviti glazbom. Snimila je duet i s Ildom Šaulić, kćeri pokojnog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića
Vidi originalni članak

Srpska voditeljica Dajana Paunović (32) pojavila se na srpskom televizijskom programu Pink u provokativnoj modnoj kombinaciji, na račun koje je dobila puno komplimenata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je mini crnu haljinu koja joj je istaknula bujno poprsje, obula je cipele na petu, a kosu je skupila u punđu. Nosila je i crni sako te se jače našminkala. Fotografiju sa snimanja podijelila je i na društvenim mrežama, a pratitelji su je odmah 'zasuli' komentarima. 

- Što si starija, to si bolja. Baš si seksi - pisali su joj. Bilo je i muških obožavatelja koji su Dajana u komentarima pisali nepristojne ponude.

Voditeljica nerijetko objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, a za svako snimanje voli se posebno srediti.

Paunović je od 2010. do 2107. bila u braku s televizijskim producentom i voditeljem Sašom Žikom Jakšićem (56) s kojim ima sina Dušana. No prošle je godine za Pink priznala kako ne zna bi li se ponovno udala.

GLASUJTE U ANKETI Je li ovo neprimjereno za TV?

- Mislim da papir ne daje nikakvu garanciju, možete voljeti doživotno i bez potpisa na papiru. Ako me pitate je li prepreka u godinama između muškarca i žene, reći ću vam - ne. Ljubav ne zna za godine, ljubav nema pravila. Nije dokazana idealna starosna granica. Sve je to individualno, ne postoji matematička formula - rekla je Dajana, prenose srpski mediji

Osim što je voditeljica, Paunović se počela baviti glazbom s 15 godina, a prvi album pod nazivom 'Zauzeto' objavila je 2007. Kasnije je postala voditeljica emisije 'Zvezde Granda - Idemo dalje'. Izdala je hit i s Ildom Šaulić (42), kćeri pokojnog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sljastrava 26.12.2020.

    A,glavu zategnula,pa izgleda ista teta Lija.🤣

  • HR-realno 26.12.2020.

    Besplatno bi je podero

  • Rafo 26.12.2020.

    ...obula je cipele na petu... što bi to trebalo značiti? Peta je dio stopala, cipele imaju potpeticu (i to gotovo svaka cipela, ženska i muška).

Komentiraj...
Vidi sve komentare