Obavijesti

Show

Komentari 313

Je li ovo neprimjereno za TV?

Je li ovo neprimjereno za TV?
8

Sve je krenulo s Čeljuskom koja je krajem rujna u novom izdanju talk showa 'U svom filmu' ugostila bivšu premijerku Jadranku Kosor. Tada su svi brujali o dekolteu voditeljice

VIDEO

Osim što su voditeljice na HRT-u, Barbara Kolar (50), Tončica Čeljuska (51) i Uršula Tolj (47) imaju još nešto zajedničko - sve tri su u emisijama privukle pozornost odjevnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:10

Sve je krenulo s Čeljuskom koja je krajem rujna u novom izdanju talk showa 'U svom filmu' ugostila bivšu premijerku Jadranku Kosor (67).

Tada su svi brujali o dekolteu voditeljice.

- Što je s dekolteom? Možda bi gospođi Čeljuski netko mogao reći da ovo ipak nije prikladno za emisiju - bio je jedan od komentara na internetu.

Zatim je Kolar u polufinalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' odjenula crnu haljinu koja je izazvala podijeljene reakcije.

- Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno 'nestašna' haljina izboriti za medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s 'ponirućeg' dekoltea obratite pažnju na nakit - napisala je Kolar.

Gledatelji komentiraju haljinu Uršule Tolj: 'Neprimjerena je'
Gledatelji komentiraju haljinu Uršule Tolj: 'Neprimjerena je'

Uršula Tolj je pak u emisiji 'Kod nas doma' odjenula plavu kratku haljinu kojom je naglasila vitke noge. Gledateljima je za oko zapela njezina modna kombinacija pa su je komentirali na društvenim mrežama.

- Ipak malo prekratka suknja za studio i razgovor s gostima. Gošće su elegantne, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe - pisali su.

A evo što Tolj kaže na sve.

- Haljina je lijepa i elegantna, za nju sam dobila jako puno pohvala u studiju i kasnije od gledatelja ispred malih ekrana. Decentna je i baršunasta, vrlo ugodna za nošenje i mislim da bi svaka žena trebala imati jednu takvu u ormaru - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin