To je to što me zanima!

Srpska voditeljica seksala se s pet frajera: Nije mi se svidjelo

Srpska voditeljica Maja Volk (53) u emisiji 'Žene' priznala je da ima razne seksualne fantazije. Neke je ispunila, neke još nije i nisu sve završile onako kako je planirala
Vidi originalni članak

Voditeljica je pred televizijskim kamerama priznala da je imala puno seksualnih iskustava s raznim partnerima te velik broj seksualnih fantazija, no još ih nije sve ostvarila, piše srpski Kurir. U emisiji 'Žene' Maja Volk (53) otkrila je kako joj je grupni seks bio najveće razočaranje od svega. 

- Seks s petoricom muškarca moja je fantazija koja je, provedena u stvarnosti, bila najlošija za mene. Nije ispalo baš onako kako sam se nadala - rekla je vremešna voditeljica i slegnula ramenima. 

Maja ima troje djece, dva bivša supruga, preboljela je rak grla, i smatra da će, zahvaljujući veganskoj ishrani i pozitivnom pogledu na život, umrijeti u 130. godini na Marsu.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • katani 05.02.2013.

    ova nece umrijeti na marsu ova je spala sa marsa, boze glupace

  • scherif 05.02.2013.

    Nije naletjela na pravog koji ne reže nokte na nogama, ne pere pazuhe i zube, ima gumene čizme na nogama, plavu kutu na sebi i trinaesta vrana mu sjedi na jednoj nozi...

  • tom milles 05.02.2013.

    Nije ona nit prva a ni zadnja sa ovakvim iskustvima a u tom sex žanru obično bude da svi svrše a ona ni jedanput...ma odrapila bi ona još petoricu uz predhodnih pet pa bi onda konačno i sv.....! ? .

Komentiraj...
Vidi sve komentare